Más általános iskolában is direkt adnak hétvégére dupla tripla házit?
Egész héten van házi feladat minden nap. Alsósokról van szó.
Amikor végre hétvége és pihenhetne a gyerek, a tanítók dupla tripla házikat adnak fel mert hát hétvégén több az idő a házira.
Így azt elosztva már pénteken du, szómbat reggel és du, vasárnap reggel és du is házikat kell írni.
Ez normális általános jelenség minden suliban? szokjak hozzá ne morogjak?
"Nekem személy szerint a tököm tele van azzal, hogy a tanárok azt hiszik, hogy itthon semmi más dolgom nincs, mint munka után az alsós gyerekkel házit írni, verset tanulni, könyvet olvasni, versenyre készülni (amire akarata ellenére küldi a gyereket)."
Nekem meg személy szerint a tököm tele van azzal, hogy a szülők azért pampognak, mert azt hiszik, hogy a tanárok azt hiszik, hogy... Nem. A tanárok a gyereknek adják a házit meg a szorgalmit, nem a szülőnek. Miért olyan nehéz ezt megérteni és nem kvázi megírni a gyerek helyett azt a házit meg szorgalmit meg akármit?
43: igazad van!
Nem értem, miért kell a gyerek mellett ülni, és önállótlanságra nevelni?
Egy hétéves is képes felfogni, hogy az ő feladata a tanulás, és felelősséget kell tudnia vállalni, hogy megcsinálja azt a leckét, amit _NEKI_ adott fel a tanítónő.
"Egy hétéves is képes felfogni, hogy az ő feladata a tanulás"
Igazán? Akkor mi szükség tanárokra? A semmiért veszik fel a fizetést, nem csak online.
46. Direkt játszod a butát?
Hf-ról van szó!!
"Akkor mi szükség tanárokra?"
Azért van szükség tanárokra, hogy ne a szülőnek kelljen azzal töltenie az idejét, hogy megmutassa, elmagyarázza, begyakoroltassa, stb. mindazt, ami iskolai tananyag.
És akkor felmerül a kérdés: mi szükség szülőkre? És főleg akkor mi szükség van szülőkre, ha azok ahelyett, hogy az iskolai tananyagon kívül eső mindenfélére tanítanák a gyereküket, folyton az iskolai tananyaggal vannak elfoglalva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!