Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Másodikos gyereknél mennyit...

Másodikos gyereknél mennyit költöttetek az iskolakezdésre? Jogos lehet ekkora összeg?

Figyelt kérdés

A párom kislánya most megy másodikba. Anyukája kérte a páromra eső részt és közölte, hogy az kb 100E Ft. Azt hittük, hogy ennek a felét kéri, de nem ez az apuka része lenne. Csak mi érezzük ezt túl soknak?

Én a három gyerekem iskolakezdésére összesen nem költöttem ennyit. Szerintetek mennyiből lehet ezt kihozni?

2022. aug. 23. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
77%
Na igen utolsó. Én is pont tegnap vettem meg csak a lemaradt apróságokat. Ragasztó, színespapír, toll, színesceruza, ecsetek...22000 forintot fizettem. A füzeteket, táskát, tolltartót már régebben megvettem...hihetetlen árak vannak. Nem kell csodálkozni hogy ennyibe is kerülhet az iskolakezdés
2022. aug. 30. 12:33
 82/87 anonim ***** válasza:
40%
Nem kéne rajz meg ének óra még ilyen f*zságok és már sok pénzt meglehetne spórolni
2022. aug. 30. 12:36
 83/87 anonim ***** válasza:
75%
82es, ezek fontos készségek szerintem jó, hogy vannak, de össze kellene vonni őket: rajz-technika, ének-tesi, szerintem a tankönyvek bekötését lehetne kihagyni.
2022. aug. 30. 12:44
 84/87 anonim ***** válasza:
77%
Tankönyvre lehet öntapadós fóliát rakni, ez könyvenként max. 5 perc, cserében normálisan néz ki még az év végén is. E nélkül a tartós könyvek már a második évet sem bírnák ki.
2022. aug. 30. 12:51
 85/87 anonim ***** válasza:
72%
Tesi az fontos valóban,bár én vagy azt csináltatnám ott h 2 óra folyamatos foci/kosár vagy edzőterem. Az ének viszont tényleg fontos h dohos senkit nem érdeklő népdalokat kornyikáljanak,rajz is xd. Nyelvtanulást meg az informatikát kéne nyomatni
2022. aug. 30. 12:51
 86/87 anonim ***** válasza:
66%
84es, azt vettem, tavaly is kötöttem, nem 5 perc volt, és volt, amije nem volt bekötve, az is ugyanúgy kibírta, normálisan néz ki.
2022. aug. 30. 12:53
 87/87 anonim ***** válasza:
100%
63. Teljesen hasonló a listánk pedig nekünk is másodikban. Elsőben is ilyesmi volt. Volt amit nem is használtak belőle. Dolgozatok nálunk nyomtatott feladatlapon voltak, nem füzetben. Gondolom erre kérték a tonna fénymásolólapot. Volt ugyan, amit meg évközben kértek pluszban, de szerencsére szeptember 1 után is árulnak iskolai felszerelést.
2022. aug. 30. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!