Az iskolàkban nem veszik àt az elsösöket? A kicsi nem akart bemenni, 3 tanàr nézte az udvarrol messziröl röhögve a szerencsetlen szülöt. Egyik sem ment volna oda segiteni
Alap hogy ez nem minden reggel fog igy müködni 8 even at.
Az elején regen bemehetett a szülö bekiserhette a gyereket eleve.
Nálunk sem megy át az óvónő!
Nekem hihető a sztori.
Pl lányom 4.es,tesi órán egyik kislányt elrántotta egy fiú a betonon, lement mindkét térde rendesen. Lányom cipelt be az öltözőbe mert a tanár folytatta a tesi órát 🤔
Igen, oviba bemehetett. De ez iskola, nem óvoda, találjon már be az a gyerek egyedül.
A legtöbb helyen egyébként általában bemehetnek a szülők az első két hétben, de a vírus miatt ezt most nem engedik sehol. Ez van, ha a fejed tetejére állsz se fogják hagyni.
Átvenni pedig azért nem fogják, mert a tanító bent van ilyenkor már az osztályban, nem a kapuban várja a gyerekeket. Egy 6-7 évesnek pedig képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja a termét.
Persze van, hogy sír, de nem a bölcsiben van már. Pityereg aztán bemegy.
Kèpes arra.csak nem epp uj helyen.
Oviba gondolom dalolva ment be ahova 3 évet jart.
Nálunk felnőttet nem látni az iskola kapuin belül, a gyerektől a kapunál elbúcsúzol aztán vagy bemegy vagy nem...
(nálunk sem jár át az óvónő - hálistennek)
Túlzásba esel, négyes.
Én is utálom, ha ok nélkül köpködnek pedagógusokat, de sajnos a leírt eset simán előfordulhat.
A tanító bemegy egy gyerkkel, kint marad két-három, a gyereket nem ismerő pedagógus, nem fognak vele foglalkozni.
Kérdező, szerintem teljesen elvárható lenne, hogy az első napokban, és ebben azárt még benne vagyunk, a tanító segítse a gyereket. Viszont nem lehet egyszerre kint és bent a már megérkezettekkel, sajnos. Ez most egy ilyen helyzet, amit a szülőnek kellene jól kezelni, ugyanis nincs rá megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!