Iskolai alapítványi bálba milyen ruhában szoktak menni? A táncoló gyerekek utána ott maradnak vagy mehetnek haza?
Anyukám 42 évig volt óvónő. Soha, egy óvodában sem voltak ott gyerekek. Nem is nekik való lett volna,ami ott folyt (szó szerint sokszor...). Legtöbbször még a csoport kabalaállata sem élte túl a bulit... (teknős, hal, hörcsög...)
Iskolában nem tudom, vannak-e gyerekek. De azt tudom, hogy vagy báli ruhában mennek az emberek, vagy nagyon elegánsan.
Változó. A legegyszerűbb ha megkérdezed, vagy keresel korábbi képeket.
Nálunk az ovis bálba is kisestélyi kellett (volna, nem mentem).
Nem tudom, miért 0 % a válaszom. Én csak leírtam,mire készülj... 😉
És igen. ÉN sajnáltam azokat az állatokat, akiket a részeg szülők megöltek... Általában alkohollal...
8
Ha magamra húznék egy egyberuhát, ami amúgy nincs, szerintem az minden lenne csak nem csinos +20 kg felesleggel. A régi szoknyám nem jön rám, és jobban érzem magam nadrágban. Nem tervezek sokáig maradni, csak amíg muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!