Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskolai alapítványi bálba...

Iskolai alapítványi bálba milyen ruhában szoktak menni? A táncoló gyerekek utána ott maradnak vagy mehetnek haza?

Figyelt kérdés
Eddig nem voltunk, de táncolni fog a gyerek.
tegnap 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Ovi báljában voltam, oda egyszerű, csinos ruhában mentem Szóval nem kell esélyi ruhát venni, de ugye nem farmerbe megyünk ilyen helyre :) Ott is táncoltak gyerekek, ők hazamentek a fellépés után.
tegnap 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:
10%

Anyukám 42 évig volt óvónő. Soha, egy óvodában sem voltak ott gyerekek. Nem is nekik való lett volna,ami ott folyt (szó szerint sokszor...). Legtöbbször még a csoport kabalaállata sem élte túl a bulit... (teknős, hal, hörcsög...)

Iskolában nem tudom, vannak-e gyerekek. De azt tudom, hogy vagy báli ruhában mennek az emberek, vagy nagyon elegánsan.

tegnap 17:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Fekete nadrágra és egy csinosabb felsőre gondoltam. Nagyon elegáns tuhám nincs, nem is használnám ki. Addig maradnánk, míg feltétlen muszáj, főleg, ha a gyerek se maradhat.
tegnap 17:24
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Változó. A legegyszerűbb ha megkérdezed, vagy keresel korábbi képeket.

Nálunk az ovis bálba is kisestélyi kellett (volna, nem mentem).

tegnap 18:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Képet próbáltam keresni, de nem találtam. Ha nem lenne ez a tánc kihagynám.
tegnap 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Hidd el teljesen jó a fekete nadrág-blúz kombó. Akinek nem tetszik ne nézzen rád :D
tegnap 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
15%

Nem tudom, miért 0 % a válaszom. Én csak leírtam,mire készülj... 😉

És igen. ÉN sajnáltam azokat az állatokat, akiket a részeg szülők megöltek... Általában alkohollal...

tegnap 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagy? Mert akkor jó a nadrág. Ne csináld már, hogy bálba egy lb szimpla vizsga ruhát vennél fel. Hagy legyen már büszke az a gyerek, hogy milyen csinos anyukája van. Ne öltözz fiúnak.
tegnap 23:19
 9/11 A kérdező kommentje:

8

Ha magamra húznék egy egyberuhát, ami amúgy nincs, szerintem az minden lenne csak nem csinos +20 kg felesleggel. A régi szoknyám nem jön rám, és jobban érzem magam nadrágban. Nem tervezek sokáig maradni, csak amíg muszáj.

ma 06:58
 10/11 anonim ***** válasza:
De bálba nem illik nadrágban menni, ha nő vagy. Bálba kisestelyi vagy estélyi ruha kell. Esküvőre se megy az ember rovidnadragban, színházba se macinaciban, de boltba se bikiniben. Ha nincs ruhád, lehet kolcsonozni.
ma 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!