Iskolai alapítványi bálba milyen ruhában szoktak menni? A táncoló gyerekek utána ott maradnak vagy mehetnek haza?
Figyelt kérdés
Eddig nem voltunk, de táncolni fog a gyerek.tegnap 16:17
11/17 A kérdező kommentje:
Illik nem illik, ez van, nincs pénzem se ruhát venni, se kölcsönözni, akkor már cipő is kellene, így legalább részben takarja a nadrág, meg olyan alakom sincs, amire illik egy ilyen estélyiruha, elég anyagi csőd lesz mindezt a gyereknek kifizetni + a belépőket.
ma 09:42
12/17 anonim válasza:
Akkor ne menj el. Kedves sincs, pénzed sincs, minek akarsz elmenni?
13/17 A kérdező kommentje:
Egyetlen oka van, a gyermekem miatt.
ma 17:12
14/17 anonim válasza:
A gyereked a vendégeknek táncol. Neked nem kell ott lenni.
15/17 anonim válasza:
14: van neked gyereked? Menj csak el kérdező, abban amit leírtál... és ne foglalkozz a sok okostojással itt.. Jól nézünk már ki egy sulis bálra kisestélyit kell venni... én is voltam fekete nadrágban-blúzban ilyen bálban.. és egyáltalán nem voltam alul öltözve!
16/17 anonim válasza:
15
Van. Ha bálba mennék miatta, akkor áldoznék normális ruhára is. De te nyilván az a szülő vagy, aki macibaciban megy anyaknapjara is.
17/17 anonim válasza:
persze.. olyan szülő vagyok... vagy olyan, aki nem ítélkezik a másik szülő felett, mert nem tud estélyi ruhát venni és egy egyszerű csinos ruhában jelenik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!