Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Az iskolàkban nem veszik àt...

Az iskolàkban nem veszik àt az elsösöket? A kicsi nem akart bemenni, 3 tanàr nézte az udvarrol messziröl röhögve a szerencsetlen szülöt. Egyik sem ment volna oda segiteni

Figyelt kérdés
Most ez az elsösknél az alap hogy menjen be egyedül sirva riva es oldja meg a szülö ha tudja?

#iskola elsös àtadás átvètel
2020. szept. 8. 07:52
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
32%
Ez kamu. Biztos vagyok benne hogy egy tanár sem nézte "röhögve" ahogy sír egy kisgyerek. Ez vagy nem veled történt, csak hallottad valakinek a valakijétől, vagy hazudsz. Mert nem sikerült elvégezned egy iskolát (vagy bejutnod) ezért permanensen gyűlölöd a tanárokat. Menj pszichológushoz.
2020. szept. 8. 07:55
 2/60 A kérdező kommentje:
Nem kamu!!
2020. szept. 8. 07:55
 3/60 A kérdező kommentje:

Egy körben àllt beszelgetve a 3 tanar az udvaron. Es tekintgettek a szülö felé kimosolyogva hogy nem tudja elinditani a gyermeket.

Az udvar elöterén at kellett volna mennie a terembe az épületbe.

Hogy jössz te ahhoz hogy màsok kerdesét minösitsd?

Érdekelne a szabàlyzat!

2020. szept. 8. 07:57
 4/60 anonim ***** válasza:
36%
Pedagógus voltam. Az elsősök beszoktatásának, átszoktatásának lerögzített módszerei vannk, például még átjár a volt ovónő, bent maradhat szülő, satöbbi. Fogalmad sincs az iskolai módszerekről, munkáról, gyermekpszichológiáról, csak fújod a pedagógus-gyűlöletet. De azt sose felejtsd el, hogy az, hogy tudsz összeadni, olvasni, írni, azt egy Marika-néni kaliberű, végtelen türelmes tanítónéninek köszönheted. Az eseted természetesen merő hazugság, kitaláció.
2020. szept. 8. 08:00
 5/60 A kérdező kommentje:

1. A szülö nem mehet be! A korona miatt

2.nem jàr àt az ovonö

3. Nem a pedagogiàt minösitem az iskolai szabalyzatra vagyok kivancsi!

Hogy elsösöknél önalloan KELL bemenni a gyermeknek?

2020. szept. 8. 08:02
 6/60 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként a "messziről rögögve" meg a mosolyogva között igen nagy különbség van. Nézz magadba, miért gyűlölöd a tanárokat. Kudarc, rossz jegyek? Ne felejtsd el, egy tanár taníthat, de nem adhat szorgalmat és észt. Ha valamid nem sikerült, magadat okold.
2020. szept. 8. 08:02
 7/60 A kérdező kommentje:

Sir egy gyerek a kapuban.nrm megy be.

3 tanàr nézi egymas közt kibeszélve gunyolva a szülöt es helyzetet

Egy sem mozdul meg.

Nem tanargyülöletröl van szo.

Hanrem kerheti e azt a szülö hogy vegyék àt a gyermeket mint az oviban?

Erröl szol!

2020. szept. 8. 08:05
 8/60 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, igen, egy elsős gyerek már elég nagy ahhoz, hogy egyedül bemenjen az ajtón. Itt már azért önállóbbnak kell lennie, már nem dedós, hanem nagy gyerek. Ha a gyereked hisztizik, az a TE hibád, a TE félrenevelésed, vagy inkább nem nevelésed. Én képzeld, elsős koromban egyedül jártam iskolába, senki nem kísért el, mert anyumék dolgoztak. Délután egyedül mentem haza a napköziből - már amíg jártam napköziben -, mert a szüleim későig dolgoztak. És az iskola vagy negyed órára volt gyalog. Jé, el tudtam menni, nem raboltak el, nem akartak eltéríteni, nem csapott el autó sem. Anyu megtanított közlekedni, és megbízott bennem, hogy nem állok szóba idegenekkel, nem szállok be idegen autóba, szétnézek az úton, mielőtt átmegyek, stb. Te nem bízol a saját gyerekedben, itt az az alapvető gond. Nem ártana egy kis önállóságra nevelni az állandó tutujgatás miatt.
2020. szept. 8. 08:08
 9/60 A kérdező kommentje:

Gondolom oviban atvett az ovonö.

Szept 1el nem lettel hirtelen egy nap alatt önallo sztem.

2020. szept. 8. 08:10
 10/60 anonim ***** válasza:
39%

8-as vagyok. Kérdező, mondjuk nagycsoportos korában már el kellett volna kezdeni egy kicsit önállóságra szoktatni. Megtanítani közlekedni, vagy pl. egyedül csináljon meg valamit, stb.

Igen, óvodában átvett az óvónő és kész. Ja, beszoktatásról még az én gyerekkoromban nem is hallottunk, se óvodában, iskolában meg pláne nem. Mellesleg nagycsoportos koromban is nem egyszer egyedül mentem reggel oviba, vagy mentem haza. Anyu kezdett önállóságra nevelni, ami később nagyon jót tett. Hála égnek én nem lettem ilyen életképtelen, mint a mai kölykök nagy hányada.

2020. szept. 8. 08:13
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!