Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Kulfoldre koltozeskor folytatt...

Kulfoldre koltozeskor folytatta a gyereketek a magyar iskolat magantanulo/ egyeni tanrendben?

Figyelt kérdés
Aprilisban koltozunk ki, mar az uj iskolaja felvettek, folyamatosan online tanulunk vele a nyelvismeret miatt.
tegnap 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hatodik osztályig bírta ismerős gyereke, aztán elengedték.
tegnap 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Eleg volt neki a kulfoldi.
tegnap 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
18%

Nèmet nyelvterületre?

Az én fiam 2027-ben jön ki Svájcba iskolàt kezdeni.

Szerintem elég lesz neki az itteni dolgokat megszokni...

Aki Burgenlandba megy a legközelebbi osztrák faluba annak ez könnyebben kivitelezhető

tegnap 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
Nem, minek. Itt kezdtünk új életet, itt kell boldogulnia. Már a 2. héten ment iskolába, 3 hónap múlva jól beszélte a nyelvet, év végére teljesen felzárkózott. Itthon továbbra is magyarul beszélünk, kultúra, történelem terén adunk át neki információt. A fontosabb költőket, írókat, történelmi személyeket ismeri. Ennyi pont elég.
tegnap 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Semmi értelmét nem láttam, csak azt, hogy totál feleslegesen leterhelné a gyereket.
tegnap 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!