Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Felétek öblögetnek a gyerekek...

Felétek öblögetnek a gyerekek a fogászaton? Mivel?

Figyelt kérdés
jan. 30. 07:43
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Vízzel. Sőt, vizsgálat előtt fogat is mosnak.
jan. 30. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Az iskolafogászatra gondolsz?

Nálunk reggel mennek, szóval elvileg tiszta a szájuk. Megnézi a fogorvos, aztán jönnek is ki, nem csinál semmit velük, miért kéne öblögetni?

jan. 30. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Valamilyen beavatkozás közben? Igen. De nem csak úgy maguktól. Ugyanúgy, mint a felnőtteknek az orvos vagy az asszisztens szól, hogy mikor kell öblögetni.
jan. 30. 08:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Arra gondolok két iskolás gyerekem van és arról számoltak be idén kaptak egy pici poharat pici folyadékkal amivel öblíteni kellett az iskolai vizsgálat előtt és elvileg rossz íze van.
jan. 30. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

4: És ebből mire gondolsz? Megmérgezték őket?

Biztosan kellemes illatú, nem szájszagú gyerekeket akart vizsgálni a fogorvos :D

jan. 30. 08:58
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Fogorvosnal szoktam oblogetni fertotlenitos vizzel. Pontosan nem tudom mi van benne, de annak rossz ize van szamomra.

Nem tudom miert fontos annyira, hogy mivel oblitettek, de azert ez nem tragedia :D

jan. 30. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk kellett öblögetni gyerekként a suli fogászaton (20+ éve). Tök vicces volt mindig, amikor egyszerre 4-5-ünket hívtak be és egyszerre öblögettünk amíg azt nem mondták köphetünk. :D

Most így felnőtt fejjel azt mondom ízre ilyen Corsodyl jellegű volt.

Egyébként múlthéten voltam fogorvosnál, alap hogy előtte fogat mosok, de itt is bevezették, hogy valamilyen fertőtlenítő folyadékkal öblögetni kell kezelés előtt. Ez olyan volt, mint a szájvíz.

jan. 30. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Igen kell persze, jobb helyeken. Valami fertőtlenítő folyadékkal. Ez kb a Covid óta van így.
febr. 8. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!