Láttatok már olyan nőt, aki ALIG VÁRTA, hogy visszamehessen dolgozni gyereknevelésből?
A nők állandóan azzal jönnek, hogy milyen nehéz a gyereknevelés.
Ennek ellenére mégsem epekednek azért, hogy visszajussanak az állitolag könnyebb munkahelyükre...hanem addig húzzák halasszák a babázást, hogy a végén vissza se veszik őket a munkahelyükre, aztán "lesz ami lesz"...
+ bónusz amikor még feltünöen motiválatlanok is a további alkalmazásukról folytatott megbeszélésen, egyértelmüen látszik, hogy eszük ágában sincsen dolgozni.
"de ha ott kihívások, összeszokott kollektíva és a fejlődés, az innovatív,konstruktív munka lehetősége várja, miért akarná kivonni belőle magát 2-3 évre?"
Mert a gyerekért megéri?
Olyan állást, karriert hagytam ott, mint amit leírsz, mégse sietek vissza. Mert ezek az évek nem jönnek vissza, amit a gyerekkel most tölthetek. Látni ahogy kúszik, mászik, feláll, rácsodálkozik a világra. Majd ha önállóbb lesz, nem kellek neki annyira, megyek vissza.
Addig pedig "hobbiból" képzem tovább magam, nem esek ki így sem telhesen a munkámból, mert olvasok, tájékozódom a változásokról és a munkatársakkal is tartom a kapcsolatot. Távmunkára, home officra sajnos nincs lehetőség, így ennyi marad.
Nem nehéz félreérteni. Elbeszélünk egymás mellett.
Előbb azt írod, hogy 2-3 évre kimaradni bizonyos helyeken luxus. Tény.
De aki előbb visszamegy, az lemarad mindenről azzal hogy előrébb helyezi a munkát.
Te nem maradtál, mert nem mentél vissza.
2-3 év után pedig már nem olyan nagy szám ha visszavágyódik valaki.
1 év után viszont igen.
Ha most visszamennék (pici 12,5), én mindenrôl lemaradnék, ugyanis még a kúszásnál tartunk (kezelt hipotón).
Kedves utolsó!Igazad van, megkövetlek, mea culpa, valóban elbeszéltünk egymás mellett.
Abszolút egyetértek Veled, ha a hangnem nem volt a megfelelő, akkor ezúton is elnézésedet kérem.
Nekem ez az achilles inam, csak a második gyereknél sikerült minden ilyen optimálisan, de ezt már nem fejtem ki tovább OFF-olva a kérdést. Valóban ugyanarról beszéltünk mindketten lényegében, köszönöm a válaszod.
A legjobbakat Neked és mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!