Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Láttatok már olyan nőt, aki...

Láttatok már olyan nőt, aki ALIG VÁRTA, hogy visszamehessen dolgozni gyereknevelésből?

Figyelt kérdés

A nők állandóan azzal jönnek, hogy milyen nehéz a gyereknevelés.

Ennek ellenére mégsem epekednek azért, hogy visszajussanak az állitolag könnyebb munkahelyükre...hanem addig húzzák halasszák a babázást, hogy a végén vissza se veszik őket a munkahelyükre, aztán "lesz ami lesz"...

+ bónusz amikor még feltünöen motiválatlanok is a további alkalmazásukról folytatott megbeszélésen, egyértelmüen látszik, hogy eszük ágában sincsen dolgozni.

2016. szept. 10. 13:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%

igen, a bnőm!

2 hónapot birt a picivel. utána már számolta vissza a napokat, mikor mehet a baby bölcsibe.

2016. szept. 10. 13:16
 2/26 anonim ***** válasza:
70%
Igen, láttam: 5 hónap után hisztérikusan bőgött, hogy tudja, hogy pocsék anya, de ő vissza akar menni dolgozni, nem bírja.
2016. szept. 10. 13:23
 3/26 A kérdező kommentje:
2016. szept. 10. 13:25
 4/26 anonim ***** válasza:
82%
Unokatestvérem. Eredetileg két évet maradt volna otthon, de hamarabb visszament, mert azt mondta, hogy a monoton otthonléttől és mindennapi otthoni rutintól majd bedilizett.
2016. szept. 10. 13:47
 5/26 anonim ***** válasza:
11%
Szerencsere nem ismerek ilyen noket.
2016. szept. 10. 13:49
 6/26 anonim ***** válasza:
70%

Én. Szeretem a családomat és szeretem a munkám, így ha a kicsim egy éves lesz, akkor visszamegyek dolgozni.

Hogy te és hasonló gondolkodású társaid mit szűrnek le, az már nem érdekel, mivel már a kérdés is eléggé elmebeteg.

2016. szept. 10. 13:51
 7/26 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem külön kell választani azokat az anyákat, akiknek teher a gyereknevelés, vagy csak nem elégíti ki őket azoktól, akik szívesen csinálják. Az első kategória nem fogja húzni az időt a munkábaállással, és nem lesz motiválatlan, hiszen erre vágyik.

A másik típus meg muszájból megy vissza munka világába, tehát húzza, amíg lehet, mert szívesebben lenne a gyerekeivel.

2016. szept. 10. 13:53
 8/26 anonim ***** válasza:
75%

Én. Lehet lepontozni. 15 hós korukban mentem vissza mindkét esetben. A férjem is volt itthon velük egy picit. Most 6 órában dolgozok. Imádom őket, törődök velük nagyon sokat, rengeteg mindent csinálunk együtt, de van saját életem is.

Az utolsó meg egy barom. NEM volt teher nekem a gyereknevelés, a mai napig sem az, imádom a gyerekeimet. És nem hiszem, hogy attól szar anya lennék, hogy vannak saját igényeim is, többek között pl. a szakmai elismerés és a kompetens, felnőtt társaság, folytonos kihívás és tanulás is.

2016. szept. 10. 13:59
 9/26 anonim ***** válasza:
55%
Igen,több olyan ismerősöm is van akinek 1 év körül bölcsis lett.
2016. szept. 10. 14:11
 10/26 anonim ***** válasza:
57%

Egy amerikai multinál dolgozom, de még ott is úgy néztek rám,mint valami elmebetegre, mikor visszamentem a fiam 9 hónapos korában. Örülök, hogy itt végre látok néhány hasonlóan gondolkodót.

Egyszerűen nem bírtam az otthonlétet, a monotóniát, a bezártságot. 14 hós volt, amikor 6-ról 8 órára váltottam. Imádom a fiamat, okos, ügyes, szociális gyerek, egy pillanatig nem bántam meg, mindketten sokkal kiegyensúlyozottabbak vagyunk mióta dolgozom.

Ugyanakkor azokat nem értem, akik húzzák-vonják a munkába állást, de nem is kell, ők meg engem nem értenek.

2016. szept. 10. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!