Nagymamák, ezt miért csináljátok?
30 évvel ezelőtt még teljesen máshogy nevelték a gyereket. Hozzáteszem, nem biztos, hogy ők csinálták rosszul!
Nálunk is előjöttek ezek a nézetkülönbségek pl.: újszülött babát vízzel/teával akarta itatni a nagyi. Illetve az is baja volt, hogy kisfiam fütyijén a bőrt nem húzgáltam hátra. 🙈
Régen ezeket másképp csinálták.
Ma pedig màr más az ajánlás a védőnők részéről.
Akkor is felnőttek a gyerekek, meg most is.
Az biztos, hogy az anyukának joga van eldönteni mit hogyan csinál és ezt tiszteletben kellene tartani a nagyinak. De hidd el, nem rosszból mondja. Amikor fiatal volt, az volt a trendi, neki bevált az a módszer és csak jót akar.
Engedd el a füled mellett!
"Sose lennék ilyen az unokámmal, hogy az anyját a ‘gonosz’ szerepébe helyezem, vagy nem tudom, nem értem ez mire jó. "
Vagy de. Abban a pillanatban ő azt érzi, nem helyes amit te teszel, ő a gyerek érdekét nézi, ami szerinte más, mint szerinted. Nem feltétlenül gonoszkodasbol csinálja, simán lehet épp a szeretet vezérli, az indokaidat nem érti és ezért azt a magyarázatot adja, ami neki a legegyszerubb.
Nem kell neki anygobb jelentőségét tulajdonitani
Valami olyasmit akarok neki mondani ha legközelebb ilyen van, hogy: Anyuka, ne tessék neki rossz színben engem feltüntetni, mert nem lesz jó vége. Tessék elfogadni, amit döntöttem és nem ezzel gyűjteni a szimpátiapontokat.
Ez így paraszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!