Ti babátok megeszi a natúr joghurtot magában? Ha kiflivel adjátok azt hogyan csináljátok? Adtok hozzá még valamit?
Első jól írja, en is így csinálom.
Igaz van mikor gyümölcsel adom, de magában is simán megeszi.
Igaz, az enyem 7 honapos, de megeszi magaban. Egy honapja kezdtem a hozzataplalast, az elejetol kezdve kostoltatom a natur joghurtot es direkt magaban, mert izlett neki es igy szokja meg.
A tobbire is igaz, hogy igyekszem mindent onmagban is kostoltatni vele, vagy legalabbis nem keverek mindenhez olyat, amit kifejezetten nagyon szeret, mert az a cel, hogy minel tobb izt ismerjen meg es fogadjon el a kesobbiekben.
Az edes/gyumolcsos joghurtot konnyu lesz megszerettetni veluk majd, de ha eleve azt ismerik meg, akkor a natur joghurtot nem fogjak szeretni, szerintem.
A nagyobb gyerekeknel is igy csinaltam es szerencsere mukodott a dolog. Pl ok a kefirt is szerettek mindig, a mai napig szeretik, pedig mar 10 evesek. De mivel babakent megismertek, igy azota is szeretik.
9 honaposnak mar en is ugy adnam kiflivel a joghurtot, ahogy mas is irt: a kezebe a kifli, ragcsapja csak es melle adogatod neki. Joghurtot, ha keri.
Kizarolag a naturt eszi, ruhelli a gyumolcsost.
Fura csaladod lehet 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!