Milyen étellel kezdted a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
Most lesz a kicsi 4 hónapos, és kezdjük az ételek bevezetését.
Ti mivel kezdtétek?
2022. nov. 7. 10:48
61/67 anonim válasza:
Jajj,bocs! Nem tudtam,hogy itt is formázni kell a szöveget,szakdolgozati szinten 🤣.Azt ugyan nem mondtátok meg,hogy mi a bődületes marhaság amit fosok magamból,de már a helyesírási hibámba,meg a formázásba bele tudtatok kötni.Telefonról írok amúgy,főzés közben,meg gyerek altatás közben.Gratulálok,ez témába vág,és ettől vagytok ti többek,és okosabbak nálam.🤣 Nem kell nekem itt senkinek bizonygatni a végzettségemet azt hiszem.Nem is kötelező elhinni,sőt a tanácsomat megfogadni se,de azért már túl megy szerintem minden határon ahogy személyeskedtek,lehülyéztek.Már többedszer írom le,hogy akkor azt etetitek a gyerekekkel amit akartok,annyi idős kortól amikortól akartok,csak akkor ne itt kérdezzetek, hanem a ti védőnőitektől,gyerekorvosaitoktól.Vagy akkor fogadjátok el a másik véleményét is.Megjegyzem, nem voltam vele egyedül,más is hallott már arról amiről én ezek szerint.
62/67 anonim válasza:
De igen, ha már mindenképp a diplomádat hordozod körbe, véres kardként az igazad mellett érvelve, igenis elvárható, hogy megfelelő szövegképpel írj. Mondjuk te nem vagy igazi értelmiségi.
63/67 anonim válasza:
Ja persze!Te vagy az!És nem hordozom véres kardként,kiprovokáltátok már,mert valami sötét suttyónak képzeltek el.Maradjunk annyiban,hogy nagyon ügyes vagy,jobban tudsz szöveget formázni,de a gyerek témában én vagyok kompetensebb.Arra meg még mindig nem kaptam választ,hogy milyen marhaságokat fosok ide,mert ugye a diplomát meg a műveltséget is ott hoztam fel,mikor azt hoztátok fel,hogy a tajékozottság nem gyerekszámtól függ.És valóban nem.Aztán akadjatok már le rólam,és etessétek a kis értelmiségi porontyaitokat.
64/67 anonim válasza:
Édes istenem, ez nem szövegformázás b@szki, hanem a nyomorult szóköz használata! Így olyan az írásod, mint amikor Józsi néni a hat osztályával Facebookon odakotkodácsol valami megmondós okosságot.
65/67 anonim válasza:
Feltűnt,hogy vagy 6 hozzászólás óta azzal vagy elfoglalva,hogy milyen az írásképem,de érdemi választ nem adsz arra,hogy mi az a bődületes hülyeség,amit leírtam bármelyik kérdésnél?Belekötsz egy kimaradt betűbe,vagy abba,hogy hol nem használok szóközt,miközben nem írsz ki szavakat,amit kiírsz,azt pedig helytelenül írod (elfolytott-elfojtott). Szerintem tökéletesen érthető amit írok,használok ékezetet,írásjeleket.Semmi köze már annak amibe belekötsz a témához,azért kapaszkodsz ezekbe,mert másba nem tudsz.Szerintem te nem vagy rendbe és nem én.De ha te így érzed megad jól, akkor egészségedre!Na mindegy!Ez az én Józsi néni abszolút nem értelmiségi agyamnak már úgy tűnik sok lesz.🤣
66/67 anonim válasza:
Két idióta, itt veszekszik oldalakon keresztül a gyk-n 😅
67/67 anonim válasza:
Bírom az ilyen fölényes senkiket, akik beleugatnak valamibe, és mások az "idióták".
Mert te aztán nagyon komoly lény vagy. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!