Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Vegyesen táplált babánál...

Vegyesen táplált babánál mikor és hogyan kezdted a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
Nem szopik, fejek neki nem szopik, több a tápszer. A fejést 4 hónapos koráig tervezem.
2015. máj. 5. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
6 hónaposan mindháromnál.
2015. máj. 5. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
3 hónapos koráig anyatej+tápszer volt (nem volt elég a tejem, 3 hónaposan elapadt :( ), azóta csak tápszer. 5,5 hónaposan kezdtük a kóstolást/hozzátáplálást.
2015. máj. 5. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

5honaposan kezdtuk a kostoltatast,6hos koraog volt tejem de elejétöl kezdve vegyesen taplalt baba volt. Az utolso honapban mar csak fejtem neki.

Én azért mindem anyukának ajánlom hogy amig van teje adja oda a babának(ne tervezze meddig) föleg a hozzataplalas idején ahol a sok ujdonsag bizony megterhelheti a baba pocakját. Ha van az nagyon jo,mindegy hogy hogyan kapja meg. De persze ez az én véleményem,és nem bántás,nincs gondom azzal se ha valaki nem akar egyáltalán szoptatni mindenkinek saját döntése!

2015. máj. 5. 11:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyet értek veled, utolsó. Csak az a baj, hogy alig van tejem, max 4 dl egy nap, és ezt is 5x-i félórás fejéssel érem el. Ezt az időt a babámtól és magamtól is egyaránt elveszem. Amúgy is nagyon "igényes" baba, nem alszik nappal, maximum ölben. A háztartás szalad, én se vagyok toppon. Elejétől kezdve ilyen, most múlt két hónapos.
2015. máj. 5. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyanigy voltam! 6honapig max 4dl tejem volt napi hat fejéssel! Amijor mar kezdett elapadni mert ugye a fejés nem olyan hatékony mint a szoptatas akkor fejeztem be mikor egy fejés alkalmaval 10ml volt caak. par nap alatt ritkult a fejések szama és vele egyutt a milik is. Majd elapadt. Hidd el én tudom nilyen. A 4dl az nem kevés! Az majdnem a fele a napi szukségletnek ami nagyon jo ! Most ufy ërzed elveszedaz időt de hidd el ez jo a baba egészségének! De ha ugyérzed ezfrusztrál akkor tedd ahogy jonak látsz,a lényeg a boldog kiengyensulyozott baba -mama!

Én is nagyon haragudtam és bantott hogy barmit teszek nincs több.Mikor elapad akkor bantott hogy nem tettem többet érte és mar mindegy mert késő bánat. Csak nemakarom hogy a többi anyuka is csalodjon magában. Mert ahol vagy az már fél siker!!nem pedig félig kudarc! Erre csak akkor jottem a mikor mar nem volt tejem.

Minden esetre szép hogy eddig kitartottal!:)

2015. máj. 5. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:

(ja én eleinte minden szoptatas utan 3oranként fejtem majd mikor mar egyaltalan nem szopott akkor csak napi 6szormuszaly volt hajnalban is felkelnem mert az a kevés is feszitett hiaba volt csak szopi+fejés 400ml.Több ,joval több mint a semmi)

Szerintem pont mi vagyunk a legnehezebb helyzetben aki eleétöl kezdve tud szoptatni van elég teje az nemtudja nekunk milyen harc ez! De honapokig kitartunk!

2015. máj. 5. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Több mint 5 hónapja fejem neki ezt a 4 dl-t én is...:-)
2015. máj. 5. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!