Hozzátáplálást kezdeném. Üvegest nem akarok adni, más meg nincs ilyenkor nagyon. Mit evett a tiéd ilyenkor?
a boltiban erdekes kerdes h mi van, szamomra mindig is fura h azt miert szeretik jobban amikor az is csak zoldsegkeverek elvileg...
amugy meg sztem repa mar van idei, krumplit, almat, ceklat nyugodtan adhatsz, sutotokot még kapni egy-ket helyen, ha tavalyi akkor attol meg van a vitamin tartalma, szerintem annyira biztos, mint a hokezelt boltinak....mirelit meggy, barack is mehet. nekem van még homokladaba repa meg cekla, semmi baja, esszuk mi is meg a gyerek is. persze az sajat termes nincs vegyszerezve, de szerintem minimalis a riziko ezekkel a jol tarolhato, nem import zoldsegekkel.
nyugi, mi i így voltunk
de gyönyörűen eszik a háziételt is az üveges mellé, csak egy kanál kell kezdetnek
és ne is nehéz felülmúlni, az én főztömnél csodálkozva nevetgélt az ízeken, nagyon ízlett(főleg amibe tettem hagymát, vagy a májast is imádja)
A gyökérzöldségekkel annyiból érdemes vigyázni, hogy szinte évente előfordul nitrátmérgezés miatti csecsemőhalál.
Eléggé ellenőrizhetetlen a zöldségek származása, így én ilyen egy év alatti gyereknek nem adnék.
Az üveges ilyen szempontból biztonságosabb, ott minden nyersanyagszállítmányt laboratóriumban ellenőriznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!