Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálást kezdeném....

Hozzátáplálást kezdeném. Üvegest nem akarok adni, más meg nincs ilyenkor nagyon. Mit evett a tiéd ilyenkor?

Figyelt kérdés
A sárgarépa nem friss,kétlem,hogy sok vitamint tartalmazna,az alma meg félek,hogy vegyszeres.Biztos helyről most nem tud senki adni,mert ilyenkor nincs semmi...Az első rászokott az üvegesre,és nem akarta később enni a főztömet,ezért nem akarok most is üvegessel kezdeni!
2015. ápr. 11. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz üvegest adni, ne parázz rá ennyire. amire azt mondják bio, az sem biztos. én megveszem a boltba, esetleg olyan amit nem kapok mirelitbe és azt adom neki. répa, alma, krumpli, cékla, gesztenye. sajnos a sütőtök kifutóban van, kb egy hónapja vettem hát semmi íze nem volt. és az őszit üvegesbe adtam neki, 3 hónapja táplálok hozzá és azt még mirelitbe sem kaptam. meggyet, szilvát lehet fagyasztva...ne feszengj rajta. amúgy répát pl megmosva, megpucolva, megfőzve adod neki nem azonnal. tehát az meg elég hogy ne kapja a csupa vegyszert.
2015. ápr. 11. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:

a boltiban erdekes kerdes h mi van, szamomra mindig is fura h azt miert szeretik jobban amikor az is csak zoldsegkeverek elvileg...

amugy meg sztem repa mar van idei, krumplit, almat, ceklat nyugodtan adhatsz, sutotokot még kapni egy-ket helyen, ha tavalyi akkor attol meg van a vitamin tartalma, szerintem annyira biztos, mint a hokezelt boltinak....mirelit meggy, barack is mehet. nekem van még homokladaba repa meg cekla, semmi baja, esszuk mi is meg a gyerek is. persze az sajat termes nincs vegyszerezve, de szerintem minimalis a riziko ezekkel a jol tarolhato, nem import zoldsegekkel.

2015. ápr. 11. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:

nyugi, mi i így voltunk

de gyönyörűen eszik a háziételt is az üveges mellé, csak egy kanál kell kezdetnek

és ne is nehéz felülmúlni, az én főztömnél csodálkozva nevetgélt az ízeken, nagyon ízlett(főleg amibe tettem hagymát, vagy a májast is imádja)

2015. ápr. 11. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

A gyökérzöldségekkel annyiból érdemes vigyázni, hogy szinte évente előfordul nitrátmérgezés miatti csecsemőhalál.

Eléggé ellenőrizhetetlen a zöldségek származása, így én ilyen egy év alatti gyereknek nem adnék.

Az üveges ilyen szempontból biztonságosabb, ott minden nyersanyagszállítmányt laboratóriumban ellenőriznek.

2015. ápr. 11. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Csinálhatod azt is, hogy veszel üvegesből olyat, ami egy féle zöldségből készült, és főzöl bele egy krumplit, teszel hozzá pici olajat, stb. Háziasítod. :)
2015. ápr. 12. 07:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!Csak a kezdet olyan nehéz... :-)
2015. ápr. 12. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!