Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak neki enni? 4.5 hós...

Mit adjak neki enni? 4.5 hós a babóm anyatejes és ell kell kezdjem a hozzátáplálást én akarok neki főzni de nem tudom hogy mit és hogyan!

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi az hogy el KELL kezdjed?
2009. márc. 22. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Kismamablog, onnan letöltheted a nagy babaszakácskönyvet.
2009. márc. 22. 07:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Ell kell kezdenem mert a védőnő azt monta hogy mostmár adni kell neki mást mert nem hízott 1hét alatt semmit.
2009. márc. 22. 07:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne azt nézd, hogy 1 hét alatt mennyit hízott, hanem azt hogy 1 hónap alatt mennyit. Nálunk is volt olyan, hogy 2 hétig semmi hízás, aztán pedig 2hét alatt 450g-ot hízott. Azóta is anyatejesek vagyunk. 5 hónapos
2009. márc. 22. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, a havi hízást nézd, ne azt, hogy egy héten hízott-e. Én sosem mérem hetente, így azt se tudom, hogy hízik-e a kislányom minden héten. Ha egy hónap alatt hízott, akkor még ráértek. Lehet, hogy azon a héten a hossza nőtt.. Persze te tudod, hogy mit szeretnél, de még a védőnők se minden esetben adnak jó tanácsokat.:(( A hozzátáplálásról, elválasztás menetéről jó dolgokat olvashatsz a kismamablog.hu-n, a babaszoba.hu-n, a babafalva.hu-n is. 4 gyerekes anyuka
2009. márc. 22. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:
szent ég én nem is méretem a babámat és már az 5. hónapba van igaz jó evő 2000ml-ket eszik
2009. márc. 22. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
alma levével v. a pépet kell kostolgatni, majd ha már fogy a tányérkábol jöhet a krumpli répa v. cékla v. sütötök kostolgatása ezeket fözni kell és levesesre villával v. géppel elkésziteni. v. tejpép v. sinlac pép adható ha te szeretnéd már adni neki
2009. márc. 22. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
ha itt a keresésbe beírod a keresett szót akkor itt is tudsz olvasni róluk pl:hozzátáplálás
2009. márc. 22. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!