Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen étellel kezdted a...

Milyen étellel kezdted a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés

Most lesz a kicsi 4 hónapos, és kezdjük az ételek bevezetését.

Ti mivel kezdtétek?

2022. nov. 7. 10:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
0%
🤣jólvan akkor 🤣Tudsz valami példát mester?Milyen bődületes marhaságot írtam?Na mindegy!Koránt sem tudok mindent,soha nem is állítottam,de pár dolgon már azért túl vagyunk a gyerekekkel.Nem pókerezek én hogy kártyázzak,de egyáltalán nem szégyenlem,hogy 5 gyerekem van.Szerinted kellene?A környezetem szerint jól is csinálom amit csinálok, nekem ez elég.Biztos,hogy én vagyok a tájékozatlan?Lehet,de lehet,hogy nem.
2022. nov. 7. 19:00
 52/67 anonim ***** válasza:
67%

"egyáltalán nem szégyenlem,hogy 5 gyerekem van.Szerinted kellene?"

Célzott erre valaki? Jó sok benned az elfolytott harag, meg a paranoia 😱

2022. nov. 7. 19:36
 53/67 anonim ***** válasza:
0%
🤣🤣🤣egyre okosabbnak tűnsz 🤣🤣🤣elfolytott,vagy elfojtott?Bennem semmi elfojtott harag nincs.Bennetek előítélet igen.Na mindegy.Nekem a szakmám is a picikkel kapcsolatos,picit szerintem többet olvastam,tanultam a témában,éshát...tapasztalatom is van na.
2022. nov. 7. 19:43
 54/67 anonim ***** válasza:
74%

Figyelem! Mától senki ne a védőnőnek meg a gyerekorvosnak higgyen, meg ilyen "senkiknek", hanem a Dr Gyakori kérdések asszonynak, mert ő tudja a tutit, sőt, még a jövőbe is lát, és nem szégyelli használni sem eme adottságait!

Aki meg nem úgy cselekszik, az bekaphatja!

Jól írom? 🤡

2022. nov. 7. 19:49
 55/67 anonim ***** válasza:
74%
Ékezet nélküli apostol 🤣🤣🤣🤣
2022. nov. 7. 19:53
 56/67 anonim ***** válasza:
28%
Már ez egyre szánalmasabb 54.Senki sem írt se jővőbelátásról,se arról,hogy ne higyjen senki a védőnőnek(bár van néhány őskövület köztük)vagy a gyerekorvosnak,sőt,inkább annak higyjen,és ne annak,akinek a 6 hónapos gyereke egyedül eszi a falatkákat,de csak azt,mert a legót azt be nem venné a szájába,ha azt rakná elé.Nem vagyok Dr,de diplomám az van csecsemő és gyermekgondozásból.Neked van?Ha nem, akkor műveltebb vagyok a témában.Most pedig már tényleg befejezem,mert ez a szint már az,ahová még névtelenül sem süllyedek.
2022. nov. 7. 20:00
 57/67 anonim ***** válasza:
15%

56!

Szivesen megadom a gyerekorvosunk számát, hozzáteszem 35-40 kórüli "őskövület", vagy a védőnőnkét...

Mind a kettővel nyugodtan elbeszélgethetsz. Nem saját kútfőből etettem így a gyerekeimet...

Te vagy az egyetlen szánalmas itt, csak nehéz belátni.

Azért mert a te gyereked gyűr mindent is a szájába, arról én nem tehetek. Én sem fogok magyarázkodni, felesleges. "Nem vagyunk 1 súlycsoportban".

2022. nov. 7. 20:10
 58/67 anonim ***** válasza:
15%

56.

Mi az, hogy "higyjen"?

Általános iskola második osztályos anyag. Gratulálok a diplomádhoz!🥲

De, volt jövőbe látás. Mivel már előre láttátok, hogy a gyerekeknek emésztési gondjaik lesznek.🤡

2022. nov. 7. 20:14
 59/67 anonim ***** válasza:
0%
Azanyámot!Kihagytam egy g-t.Komoly érv ellenem.De én legalább kiírom azt,hogy hogy,nem egy h betűt biggyesztek oda.Nekem nem kell telefonszám,nekem normális,haladó szellemű a védőnőm,és a gyermekorvosom is.Komoly probléma amúgy,ha ők is 4 hónaptól akarnak hozzátáplálni.A másik pedig nem jövőbelátás,hanem a mostani beteg felnőttek előéletének vizsgálatával történő kutatás,ami alapján az irányelveket megfogalmazzák.Igen,az én gyerekeim mindent a szájukba vettek/vesznek ebben a korban,ez normális is,mert így is tanulnak.Én sem tehetek róla,ha tiéd meg nem.De már tényleg elég lesz.
2022. nov. 7. 20:24
 60/67 anonim ***** válasza:
100%
56, a főiskolán esszéíráskor vagy szakdolgozati előkészítőn nem tanították meg a space használatát? Szakdogádat is így adtad be? Mert így olyan az írásképed, hogy képtelenség komolyan venni, amit közölni szándékozol.
2022. nov. 7. 21:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!