Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megállítani, és...

Hogyan tudom megállítani, és kiverni a fejéből hogy ne szüljön? Jogilag?

Figyelt kérdés
Egy lannyal szexkapcsolatban voltam, és teherbe esett. Elmondta, megmutatta, tudom hülye voltam. De ő megakarja tartani. Én viszont biztos nem fogom engedni, ezt el is mondtam neki, és bármit megteszek, én nem fogom tonkretenni az életem ezzel. Bármilyen jogi lépést tehetek ellene? Úgy hogy még kiskorú vagyok, fél évem van 18ig. És ő 1 évvel idősebb.
2019. febr. 28. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
87%
biztos nem nyírnának ki-mert annyit kapnának érted, mintha embert ölnének. A havi 15 ezerbe nem fogsz belerokkanni meg az nem is lehúzás. Mondjuk a csaj jó ha tudja hogy kb ez amire számíthat, a gyerektartásból nem fogja eltartani a gyereket sőt...a többi nem a te dolgod.
2019. febr. 28. 15:10
 52/71 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, mond el a szülőknek, főleg a lány szüleinek! Most még talán tudnak tenni ellene de ha 12 hetes lesz már sajnos a szülés marad. Egy terhességet nem tudsz a végsőkig titkolni, az úgyis ki derül. Akkor nem mindegy mikor nyirnak ki a szüleid? Szólj nekik, ne húzd az időt! Ha voltál férfi gyereket csinálni akkor légy férfi és állj a sarkadra! Mond el a szülőknek, hidd el rosszul nem jöhetsz ki belőle.
2019. febr. 28. 15:12
 53/71 anonim ***** válasza:
48%

Na, azért ácsi, nem kellene a Kérdezőt arra biztatni, hogy hogyan menjen át a saját ellenségébe... ha most 7 hetes az ex, mire ebből tartásdíj-téma lehet, az minimum 1 év, addigra a Kérdező bőven nagykorú lesz.

Kérdező, hát ha a saját szüleidre sem számíthatsz, az elég nagy pech... barátok? Találd meg azokat az embereket, akik melletted állnak ebben a konfliktusban, és rájuk hallgass, ne az ellenségeidre.

2019. febr. 28. 15:13
 54/71 anonim ***** válasza:
57%

Nem, nem pár, nem társ meg szerelem. Ezen mi nehéz?? :D Szexkapcsolat volt, megszívta. Most talán megtanulja hogy nem kéne fűvel fával védekezés nélkül dugni.

Fölösleges anyuci apuci barátok szoknyája mögé bújni, attól ezt még ő cseszte el nem más.

2019. febr. 28. 15:15
 55/71 anonim ***** válasza:
74%
... az előzőt az #51-re írtam, az #53-nak van igazsága...
2019. febr. 28. 15:16
 56/71 anonim ***** válasza:
42%
#55, aki deklarált szexkapcsolatból gyereket vállal be a másik ellenkezése dacára, az egyéb aljasságra is képes...
2019. febr. 28. 15:17
 57/71 anonim ***** válasza:
88%
32. A kérdező a családi kapcsolatok témakörbe tette fel a kérdést csak a gyk átrakta ide
2019. febr. 28. 15:31
 58/71 anonim ***** válasza:
2019. febr. 28. 15:36
 59/71 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, az is egy lehetőség, hogy elmenekülsz Dél-Amerikába, ott a dzsungelben csatlakozol egy primitív törzshöz, a kutya se talál rád. Esetleg az agyadat is eldrogozod, aztán már felelősségre se tudnak vonni. Azt is mondhatod nekik, hogy te vagy Jézus, biztos lesznek követőid. Csak óvakodj a krokodiloktól, meg a szomszédos törzs sámánjától.
2019. febr. 28. 15:57
 60/71 anonim ***** válasza:
38%

#60, bár te iróniából mondtad, de ez sem rossz lehetőség... ép eszű ember úgyse nyugatra megy, mert az egy agonizáló civilizáció, ahol csak egyre rosszabb lesz minden... például férfinak lenni...

Na, ehhez képest Afrika, Közép-,és Dél-Amerika tele van lehetőségekkel... meg normálisabb gondolkodású nőkkel, akiknek eszébe se jutna se eszközként kezelni a férfiakat, se a férfi elé helyezni a gyereket...

2019. febr. 28. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!