Hogyan tudom megállítani, és kiverni a fejéből hogy ne szüljön? Jogilag?
Nem tehetsz semmit. Ha akarja megszüli. Ha nem ismered el az apaságot, akkor beperelhet, a dns teszt árát veled fogják kifizettetni.
Tömören: ezt sajnos megszívtad. Amint lesz jövedelmed gyerektartást kell fizetned.
SemmiT nem tehetsz, ugyanis kizarólag ö dönt arról, hogy megtarja-e a gyereket vagy sem, neked ebbe semmi beleszólásod!
Az, hogy kiskorú vagy, teljesen lényegtelen!
Szóval az egyetlen, amit tehetsz, hogy fizeted a gyerektartást a következö 20-25 évben!
Meg a következö szexnél jussun idöben esezdbe, hogy ha valaki nem akar gyereket, az védekezik, méghozzá normál módszerrel (az idöben kihúzom NEM AZ!!!), azaz gumit húzol!
Semmit nem tudsz tenni. Bármennyire is szar helyzet, az ő testében növekszik. Joga van megtartani.
Megmondom őszintén én se szívesen mennék nőként abortuszra. Ez egy nagyon fájdalmas testileg, lelkileg megterhelő dolog. Lehet soha többet nem lehet utána gyereke. Nyilván szar helyzet apa nélkül belevàgni, de őt is meg lehet érteni, benne növekszik az élet és a hormonok is afelé terelgetik, hogy tartsa meg.
Ez ilyen, nagyon jól kell védekezni, ha nem akarsz gyereket. Ha védekezel is benne van a pakliban, hogy terhes lesz.
Apaságit kerhetsz, ha nem vagy biztos benne, hogy a tiéd. De ha a tied te fizeted a DNS tesztet.
Egyébként nem a te életed megy tönkre hanem a gyerekè. Még meg sem született, már így utalja az apja.
Kollégám 15 évesen ejtette teherbe a 16 éves barátnőjét...
Ő nem akarta megtartani a gyereket, de a lány igen.
Tavalyig kellett gyerektartást fizetnie. Tavaly a fiú nagykorú lett, már dolgozik, ezért már ő sem fizet.
Ez nagyon rossz helyzet, de nem tudsz sajnos mit tenni. Ha a lány a gyereket megtartja, muszáj lesz fizetned, ezt tudom a kollégám esetéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!