Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megállítani, és...

Hogyan tudom megállítani, és kiverni a fejéből hogy ne szüljön? Jogilag?

Figyelt kérdés
Egy lannyal szexkapcsolatban voltam, és teherbe esett. Elmondta, megmutatta, tudom hülye voltam. De ő megakarja tartani. Én viszont biztos nem fogom engedni, ezt el is mondtam neki, és bármit megteszek, én nem fogom tonkretenni az életem ezzel. Bármilyen jogi lépést tehetek ellene? Úgy hogy még kiskorú vagyok, fél évem van 18ig. És ő 1 évvel idősebb.
2019. febr. 28. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
100%

A zsarolás büntetendő cselekmény. Nem beszélve arról, hogy a gyerektartás a gyereknek jár és minden gyereknek járó juttatást valójában a gyámügy felügyel. Ergo meg sem egyezhet veled az anya abban, hogy nem fizetsz, ha.... Nyilván át lehet ezt hágni, sokan megegyeznek így vagy úgy, de attól ez még törvénybeütköző cselekedet.

Az állam meg is előlegezheti a gyerektartást, ha úgy látja vége tudja hajtani, bármiből letiltják és bármire ráterhelik. Max az az esélyed van, hogy elmész az országból, olyan országba, amelyikkel nincs kiadatási egyezménye hazánknak.

Már persze ha akar gyerektartást a lány. mert lehet semmit nem akar, meg sem fog jelölni téged apaként. Mert ezt is megteheti, hogy képzelt apát diktál be.

2019. febr. 28. 12:29
 22/71 anonim ***** válasza:
51%

A srác szempontjából értve. A gyerektartás kérdésében.

A lány mehet anyaotthonba, ha meg akarja tartani a babát, ott segítenek neki.

2019. febr. 28. 12:31
 23/71 anonim ***** válasza:
92%

Ha meg akarja szülni, akkor meg is fogja. Próbálj vele beszélni, hogy te nem szeretnél apa lenni. Ha anyagilag megteheti, akkor téged ne rángasson bele. Az anyakönyvezésnél mondja azt, hogy az apa ismeretlen.

Viszont, érre elég kicsi az esély.

2019. febr. 28. 12:31
 24/71 anonim ***** válasza:
55%
"A lány mehet anyaotthonba, ha meg akarja tartani a babát, ott segítenek neki." - való igaz... de ezt igen kevés nő vállalja fel 18 évesen...
2019. febr. 28. 12:33
 25/71 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a lány mit akar ? Mit mondott?

Azon kívül hogy meg akarja tartani?

2019. febr. 28. 12:36
 26/71 anonim ***** válasza:
75%

"Ha van róla videóm, maszturbálas satöbbi, meg néztem képem is tekintve hogy együtt "vagyunk" fél éve..ezekkel ha megzsarolom "

Ideje lenne felnőni. Ha ahhoz nagy voltál, hogy szex kapcsolatod legyen, akkor ahhoz is legyél nagy, hogy elfogadd a következményeket. A lány a leendő gyereked anyja, egy életre összeköt titeket a gyerek. Komolyan meg akarod zsarolni?

Ideje felnőni,de komolyan.

Ha ész érvekre nem reagál, megtartja, semmit nem tudsz csinálni.

Beszélj vele még egyszer, hogy te ezt nem akarod, nem maradsz vele, egyedül fogja nevelni stb.. Ennyit tudsz tenni. Zsarolassal ne szórakozz már légyszíves. Nagyon gáz.

2019. febr. 28. 12:53
 27/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem így kéne viselkedni, meg zsarolgatni a másikat. Üljetek le mindannyian a szüleitekkel, mert ebbe ők is benne lesznek nyakig. Főleg, hogy gondolom hiába múlsz el 18, a gyerektartást még jóideig nekik kell helyetted fizetniük... Nem kényszerítheted abortuszra, de elmondhatod, hogy te nem kívánsz a gyereknek az apja lenni, nem akarsz részt venni az életükben, tehát ha a lány vállalja a babát, legyen tisztában azzal, hogy egyedülálló anyuka lesz.
2019. febr. 28. 12:58
 28/71 anonim ***** válasza:
76%
Ha szexelni nagy fiú voltál, akkor legyél most is az, amikor a tetteidért vállalni kell a felelősséget. Ja, azt már nem akarod? Így jártál. Abortuszra senkit nem kényszeríthetsz, ha akarja, megszüli a babát, aki a Te gyereked is lesz. Persze lemondhatsz róla, de akkor egy féreg vagy. Nem a haverokkal kellett volna kuncogni osztályfőnöki órán, amikor elugatták, hogy húzzál gumit a csökött farkadra, hanem komolyan venni, mert ugye, hogy nem vicces, amikor a TE életed megy tönkre? Meg gyanítom szegény gyerekét is, mert nem lesz apja. Bár, lehet jobb is. Ahelyett, hogy itt kérdezgetsz másokat, hogyan bírod megkerülni a törvényt, állj a csaj elé és mondd meg neki, hogy bármiben támogatod, amiben tudod, menjél, vállalj munkát, hogy ételt és ruhát tudj biztosítani a leendő gyermekednek. Ez van, aki nem tud gondolkozni, nagyon hamar a való életben találja magát. Bárhogy is lesz, remélem mindig ott lesz a lelkiismereteden a billog, hogy csináltál egy gyereket gyakorlatilag gyerek fejjel. A csaj sem egy tiszta fialás, de legalább vállalja, hogy felneveli, ha már kiscsírákkal fekszik le védekezés nélkül. VÁLLALD A FELELŐSSÉGET.
2019. febr. 28. 13:02
 29/71 anonim ***** válasza:
72%

A zsarolás igen, büntetendő.

Ha nem fizeted a gyerektartást , az állam megelőlegezik , te pedig leülöd a börtönben. Innentől kezdve büntetőjogi felelősséged tudatában csinálsz mindent. Nézz utána ez mit jelent. Csináltál egy gyereket, innentől kezdve már nem vagy gyerek, a tetteidnek következményei vannak. És nem az , hogy elveszik az autódat a játszótéren, hanembörtön.

2019. febr. 28. 13:11
 30/71 anonim ***** válasza:
20%
"Ahelyett, hogy itt kérdezgetsz másokat, hogyan bírod megkerülni a törvényt, állj a csaj elé és mondd meg neki, hogy bármiben támogatod, amiben tudod, menjél, vállalj munkát, hogy ételt és ruhát tudj biztosítani a leendő gyermekednek." - nem szégyelled magad, hogy direkt rossz tanácsot adsz a Kérdezőnek? Nem, a férfi nem spermabank és ATM, hogy a felelőtlen mamókák babókázhatnékját kelljen elvtelenül kiszolgálnia...
2019. febr. 28. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!