Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megállítani, és...

Hogyan tudom megállítani, és kiverni a fejéből hogy ne szüljön? Jogilag?

Figyelt kérdés
Egy lannyal szexkapcsolatban voltam, és teherbe esett. Elmondta, megmutatta, tudom hülye voltam. De ő megakarja tartani. Én viszont biztos nem fogom engedni, ezt el is mondtam neki, és bármit megteszek, én nem fogom tonkretenni az életem ezzel. Bármilyen jogi lépést tehetek ellene? Úgy hogy még kiskorú vagyok, fél évem van 18ig. És ő 1 évvel idősebb.
2019. febr. 28. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
80%

"Nem, a férfi nem spermabank és ATM, hogy a felelőtlen mamókák babókázhatnékját kelljen elvtelenül kiszolgálnia..."

Ha a férfi nem spermabank, akkor ne osztogassa a spermáit, hanem húzzon gumit. Nem is tudom, ki itt a felelőtlen.

2019. febr. 28. 13:20
 32/71 anonim ***** válasza:
24%

"Nem is tudom, ki itt a felelőtlen."

#31,a kérdésedre a #7-ben van a válasz:

"Egyébként nem a te életed megy tönkre hanem a gyerekè. Még meg sem született, már így utalja az apja." - márpedig ezért egyértelműen az anyja a felelős.

Az én szememben az meg egy erkölcsi hulla, akinek egy embrió fontosabb, mint a társa, akinek szerelmet HAZUDOTT...

Egyébként szegény kérdező rosszkor, rossz helyen tette fel a kérdését... a gyerekVÁLLALÁS témakörben, olyankor, amikor 99%-ban anyucik vagy épp gyereket akarók vannak itt. Más témakörben vagy máskor negyed ennyire se lennének szélsőségesek a válaszok...

2019. febr. 28. 13:28
 33/71 anonim ***** válasza:
91%

A lánynak mik a tobábbi tervei, azon kívül, hogy megszüli? Van miből eltartania azt a gyereket? (Mennyit dolgozott eddig? Jár e neki a gyes? Vagy ha nem, van e biztos segítsége, mint szülők, rokonok?)

A szülés után is meg akarja tartani, vagy örökbeadná?

Akarja e, hogy közöd legyen hozzá, vagy képzelt apát szeretne?

Ha megnevez apaként, mit vár el tőled?

Ezekről beszéltetek már?

Ha érvekkel akarod meggyőzni, először is az örökbeadásra próbáld rávenni, mert az abortuszra már nem tudod. Hívd fel a figyelmét arra, hogy a megítélt gyerektartás a te fizetésedhez lesz mérve, ami 18 éves pályakezdőként elég kevés. Elmondhatod neki, hogy sose leszel mellette, nem viszed el a gyereket két hetente hétvégén, így neki semmi segítsége nem lesz. Magára se jut ideje és új kapcsolatot is nehezen fog találni.

2019. febr. 28. 13:36
 34/71 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, egyébként a te családod tudja már? Ők legalább melletted állnak?
2019. febr. 28. 13:43
 35/71 anonim ***** válasza:
61%

Kár hogy egy baba (saját gyereked) kárára tanulod meg, hogy a tetteidnek mindig lesz következménye.

Egyébként nem tehetsz semmit, ha meg akarja tartani, meg is fogja, neked pedig tudomásul kell venned.

A büntetendő tettek miatt ami megfordult a fejedben, köpj fel, és állj alá.

Gratulálok apuka!

2019. febr. 28. 13:45
 36/71 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott, miért szeretné megtartani, és hogy mit vár tőled? Hányadik hétben van?
2019. febr. 28. 13:48
 37/71 anonim ***** válasza:
35%
"A büntetendő tettek miatt ami megfordult a fejedben, köpj fel, és állj alá." - nem hiszem, hogy a Kérdezőt pont az ellendrukkerei erkölcsi megítélése aggasztaná... miért törődjön olyanok véleményével, akik a kifosztásának tapsolnak, és akiktől csak rosszra számíthat?
2019. febr. 28. 13:49
 38/71 anonim ***** válasza:
58%
Bezzeg ha a pasi azt írná, hogy ő akarja a gyereket, de a lány nem... Akkor jönnének a válaszok, hogy ez igenis közös döntés kell, hogy legyen. Kérdem én, akkor a gyereknek a vállalása miért csak a nő döntése, főleg egy ilyen helyzetben? Ilyenkor miért van szentté avatva a terhes nő/kislány?
2019. febr. 28. 13:51
 39/71 anonim ***** válasza:
81%

38

Most is közös döntésnek kellene lennie. De a kérdező nem megbeszélni szeretné, hanem LE beszélni. A kettő nem ugyanaz.

Ha veszekedés nélkül le tudnának ülni megbeszélni, az lenne a legjobb.

2019. febr. 28. 13:55
 40/71 anonim ***** válasza:
33%
&38, az itt a Kérdezőnek beszólogatókat se az eszükért fogják ellopni, az egyszer szent... mit gondolnak ezek az emberek, hogy kinek a számlájára fog menni minden bántás és negatívum, amit a Kérdezőnek a majdani kicsibaba miatt kell elszenvednie?
2019. febr. 28. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!