Hogyan tudom megállítani, és kiverni a fejéből hogy ne szüljön? Jogilag?
"Nem, a férfi nem spermabank és ATM, hogy a felelőtlen mamókák babókázhatnékját kelljen elvtelenül kiszolgálnia..."
Ha a férfi nem spermabank, akkor ne osztogassa a spermáit, hanem húzzon gumit. Nem is tudom, ki itt a felelőtlen.
"Nem is tudom, ki itt a felelőtlen."
#31,a kérdésedre a #7-ben van a válasz:
"Egyébként nem a te életed megy tönkre hanem a gyerekè. Még meg sem született, már így utalja az apja." - márpedig ezért egyértelműen az anyja a felelős.
Az én szememben az meg egy erkölcsi hulla, akinek egy embrió fontosabb, mint a társa, akinek szerelmet HAZUDOTT...
Egyébként szegény kérdező rosszkor, rossz helyen tette fel a kérdését... a gyerekVÁLLALÁS témakörben, olyankor, amikor 99%-ban anyucik vagy épp gyereket akarók vannak itt. Más témakörben vagy máskor negyed ennyire se lennének szélsőségesek a válaszok...
A lánynak mik a tobábbi tervei, azon kívül, hogy megszüli? Van miből eltartania azt a gyereket? (Mennyit dolgozott eddig? Jár e neki a gyes? Vagy ha nem, van e biztos segítsége, mint szülők, rokonok?)
A szülés után is meg akarja tartani, vagy örökbeadná?
Akarja e, hogy közöd legyen hozzá, vagy képzelt apát szeretne?
Ha megnevez apaként, mit vár el tőled?
Ezekről beszéltetek már?
Ha érvekkel akarod meggyőzni, először is az örökbeadásra próbáld rávenni, mert az abortuszra már nem tudod. Hívd fel a figyelmét arra, hogy a megítélt gyerektartás a te fizetésedhez lesz mérve, ami 18 éves pályakezdőként elég kevés. Elmondhatod neki, hogy sose leszel mellette, nem viszed el a gyereket két hetente hétvégén, így neki semmi segítsége nem lesz. Magára se jut ideje és új kapcsolatot is nehezen fog találni.
Kár hogy egy baba (saját gyereked) kárára tanulod meg, hogy a tetteidnek mindig lesz következménye.
Egyébként nem tehetsz semmit, ha meg akarja tartani, meg is fogja, neked pedig tudomásul kell venned.
A büntetendő tettek miatt ami megfordult a fejedben, köpj fel, és állj alá.
Gratulálok apuka!
38
Most is közös döntésnek kellene lennie. De a kérdező nem megbeszélni szeretné, hanem LE beszélni. A kettő nem ugyanaz.
Ha veszekedés nélkül le tudnának ülni megbeszélni, az lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!