Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megállítani, és...

Hogyan tudom megállítani, és kiverni a fejéből hogy ne szüljön? Jogilag?

Figyelt kérdés
Egy lannyal szexkapcsolatban voltam, és teherbe esett. Elmondta, megmutatta, tudom hülye voltam. De ő megakarja tartani. Én viszont biztos nem fogom engedni, ezt el is mondtam neki, és bármit megteszek, én nem fogom tonkretenni az életem ezzel. Bármilyen jogi lépést tehetek ellene? Úgy hogy még kiskorú vagyok, fél évem van 18ig. És ő 1 évvel idősebb.
2019. febr. 28. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 A kérdező kommentje:
Más lehetőség nincs? Ha jogi úton nincs...
2019. febr. 28. 12:06
 12/71 anonim ***** válasza:
80%

De, csak azért börtön jár.......

Fogd fel: nem tehetsz semmit!

2019. febr. 28. 12:09
 13/71 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező, látom neked esett az összes anyuci... de természetesen bármi olyant megtehetsz a saját akaratod érvényesítéséra, ami nem ütközik törvénybe.

A lánynak milyen az anyagi helyzete? A szülei hogy állnak hozzá? Mennyi idős a terhesség?

2019. febr. 28. 12:10
 14/71 anonim ***** válasza:
34%

#12, azért van még pár lehetőség a "semmit nem tehetsz" és a Btk között...

Kérdező, elmondhatod a saját érveidet akárhányszor, a tudtára adhatod, hogy semmi módon nem fogsz részt venni a gyerek életében, kereshetsz szövetségeseket a lány családjából, stb...

2019. febr. 28. 12:13
 15/71 anonim ***** válasza:
79%
Addig volt lehetőséged még nem húztál a farkadra gumit. Innentől kezdve nincs , csak a fizetés.
2019. febr. 28. 12:17
 16/71 anonim ***** válasza:
78%

Az hogy a lánynak milyen az anyagi helyzete irreleváns. Hogy a szülei hogy állnak a dologhoz szintén.

Mivel a terhesség ritkán derül ki másnapra, biológiailag kell idő, hogy kiderüljön, ez kb 8 hét, az abortusz 12. hétig lehetséges, 4 hét alatt addig nem jutsz el, hogy beadd a kérvényed egy bíróságra, nemhogy azt első, második+kúria tárgyalja és döntést hozzon. Úgyhogy jogilag semmit nem tehetsz amennyiben te vagy az apa. Az apaság vélelmének megdöntésére vannak lehetőségeid.

A bármit megteszek: hát nem tudom mi fér bele neked a bármibe, de bármit teszel, azért biztos sok sok év börtön jár.

Ha te vagy az apa, fizetned kell, mint a katonatiszt, és a bíróságot nem érdekli miből fizetsz, megállapítják a gyerektartás összegét és azt fizetned kell, ha nem fizetsz, börtön és végrehajtás.

Együttélned velük, nevelned a gyereket viszont nem kell. Örökölni is fog utánad a gyereked.

2019. febr. 28. 12:18
 17/71 A kérdező kommentje:
Ha van róla videóm, maszturbálas satöbbi, meg néztem képem is tekintve hogy együtt "vagyunk" fél éve..ezekkel ha megzsarolom az gondolom buntetendo nem igaz? De csak ha bizonyítékot szerez.Illetve húztam kotont, de ideje elhagytuk, aztmondta szed fogamzásgátlót. Hogyha nem akarok gyerektartást fizetni, akkor mit vesznek el?
2019. febr. 28. 12:22
 18/71 anonim ***** válasza:
100%
"ezekkel ha megzsarolom az gondolom buntetendo nem igaz?" - igen, ez büntetendő
2019. febr. 28. 12:26
 19/71 anonim ***** válasza:
49%
"Az hogy a lánynak milyen az anyagi helyzete irreleváns. Hogy a szülei hogy állnak a dologhoz szintén." - egyáltalán nem az, mert ha nem tudja magukat eltartani, és a szülők se támogatják, szépen lecsökkennek a lehetőségei. Ha meg örökbe adja, akkor a Kérdező ugyanúgy megmenekült, mint AB-nál.
2019. febr. 28. 12:27
 20/71 anonim ***** válasza:
81%

Gyerekes a viselkedésed. Magadat járatok le ezzel. Ez nem fog rá hatni

Ha nem fizetsz úgy képzeld el mint amikor tartozásod van... Megpróbálják behajtani és ha nem megy börtön.

Hány hetes terhes?

Bár ez nagyon gáz de esetleg egy nagyobb összeg ellenében meggondolja magát. Esetleg. Bár kevés erre az esély

2019. febr. 28. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!