Ti visszaszóltatok volna?
Van egy 2 éves lányom, ma elmentünk vásárolni, többek közt egy turiba is. Észrevett egy babakocsit, odalépett mellé és mondta, hogy babababa. Nem volt benne a baba a kocsiban, felemeltem, megmutattam neki, hogy látod, nincs baba. Volt kis játék odaakasztva, mutatta, hogy ni-ni (ez a nézd) nála. Erre beszólt az anyuka, a gyereknek címezve, de se oda nem lépett, se semmi, hogy a gyerek egyáltalán észrevegye, hogy neki beszél valaki, hogy "légyszíves ne nyúljál hozzá, ő se nyúl hozzá a te játékodhoz sem, a cumihoz meg végképp ne". Ami zavart, az a hangsúly volt. Egyértelműen nekem szólt, de a gyereket szólította meg, de olyan stílusban, hogy nem kaptam szikrát. Mintha valami utolsó büdös mocskos leprás lenne a gyerekem, hogy ránéz a babakocsijára és már halálos betegséget kap el a gyerek (aki ugye benne sem volt).
Nem szóltam egy szót sem, arrébb vittem a lányt, aki persze mutatta, hogy baba, baba... egyáltalán nem engedtem volna magamtól sem, hogy hozzáérjen, és nem is vagyok egy anyámasszonykatonája, megvédem magam és beleállok mindig minden helyzetbe, de most úgy meghökkentem, hogy hogy lehet így szólni egy gyerekhez, hogy nem jött ki hang a torkomon. Most viszont nagyon nagyon bosszant, hogy nem védtem meg a gyerekemet, mert tulajdonképp őt bántotta, ha nem is szó szerint kimondva.
Ti visszaszóltatok volna? Vagy kiröhögitek az ilyet és átnéztek rajta?
Ismétlem, nem nyúlt hozzá, nem is engedtem volna. Tök más, ha jogosan szólnak, de akkor sem ebben a stílusban...
Utána láttam a (gondolom) nagymama kezében, nem volt egy hónapos az a baba...
Túlgondoltad már nagyon!
Én pl.utálom,ha valaki a gyerek okán akar megkörnyékezni, hogy jaj babuci, pici baba stb. Belemészik a kocsiba, hogy csak még akarja nézni... Hát nem tudom, de nekem nem hobbim idegen kisgyerekeket lesni babakocsiban.
Egy gyerektől meg főleg kiráz a hideg, mert nagyon nem tudják, hogy mit szabad és mit nem, sok felnőttel együtt!
Annyira azon lovagolsz, h nem volt benne a gyerek a kocsiban.
Osztom a többség véleményét, elhiszem, h rosszul esett, h nem a legszebb stílusban szólt hozzád, de a lényegben igaza volt.
Nem az a lényeg, h volt benne gyerek vagy sem, ill. az is hülyeség, h kerülgetni kell a babakocsit, de van egy határ. Nem kell más idegen kocsijához odamenni, megnézni, megfogdosni, pláne felemelni a gyereket, h még nézze is meg. (igen, tudjuk, h nem volt benne gyerek, de akkor sem). Nekem sem tetszene, ha valaki az én üres babakocsimat nézegetné meg matatná.
A lényeg, biztos, h rossz volt a stílus, ezt megértem, h nem esett jól, de amúgy igaza volt, ilyet nem illik csinálni. Itt nem a gyerekkel van a baj, hanem veled, és jól érted, h neked címezte a másik anyuka a beszólást. Ilyen esetben, ha látom, h a gyerekem elkezdi matatni más holmiját, odamegyek és elhozom onnan, nem adom alá a lovat.
En is elhoztam. De egy ket eves akkor hiszi el, ha latja. Elotte is elhoztam egyszer, de visszaszaladt, hohy babababa. Ezert emeltem fel. Mindegy
Aki ennyire felti azt a kva kocsit az ne menjen turkaloba
25.na te vagy a tipikus nehézfejű...
Nem azt írtam, hogy messzi sugárban kerüljön el, hanem hogy ne környékezzen meg és ne másszon bele a babakocsiba, ennyi!
Kérdező, neked nincs jobb dolgod, mint napok óta ezen lovagolni? Nem, ne másszor bele a lányod más ember kocsijába, nem azért mert féltik a qrva kocsit, hanem mert ne csinálja és kész!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!