Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 évesen gyerekvállalás, mit...

20 évesen gyerekvállalás, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, alig várom hogy szüljek pár hónap múlva. A barátom is 20 éves lesz decemberben. Tudom, most jönnek majd a gyerek ellenes kommentek, meg a rossz helyzet bemutatása meg a miért nem inkább bulizunk hozzászólások..

#gyerekvállalás #20 évesek a szülők
2018. szept. 21. 09:58
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok válaszoló félreértésben van. Én például mindenképpen huszonévesen szeretnék gyereket, de azért van különbség aközött, hogy valaki minden alap nélkül már 20 évesen szül (ezt nem feltétlen rád értem, kérdező, lehet, hogy ti tényleg vagytok abban a helyzetben, hogy gyereket vállaljatok, nem tudom), és aközött, hogy valaki mondjuk elvégez egy egyetemet, dolgozik néhány évet, aztán 24-26 évesen belekezd a családalapításba egy stabil egzisztenciával és stabil párkapcsolattal.
2018. szept. 21. 17:30
 42/50 anonim ***** válasza:
72%
Hát, az biztos, hogy nem önerőből hoztátok össze a házat. Valamelyik oldalról a szülők pénzelnek v. mind a két oldalról, max. örököltétek, vagy az Isten háta mögött egy kis vályogház. Jól keres? Az 500 ezer nettónál kezdődik, főleg, hogy te csak kb. 37 ezret fogsz kapni. A nettó 200 ezer is kevés, ha csak 1 kereső van. Amit a párod v. a szüleitek szedtek össze, azzal ne legyél nagyra, mert te csak egy haszonleső senki vagy és erre egyszer rá fog jönni a párod is. Arra, hogy még életedben nem dolgoztál, ne legyél büszke, apuci se lesz mindig.
2018. szept. 21. 18:27
 43/50 anonim ***** válasza:
26%

Mi evvel a baj? Én is elkezdtem gondolkozni,már 26 éves fejjel, mi kellene ahhoz, hogy egy gyerek jöhessen, ha arról van szó (igaz most barátnőm sincs de ezt a jelentéktelen apróságot most tegyük félre)

szóval

-Ház külön gyerekszobával

-megtakarított min 500 000 ft

-stabil, jófizető állás

-stresszmentes, boldog élet

-ja meg egy anyuka a gyereknek

Na most ezek közül egyik sincs meg. Gondolom minden gyerektelen huszonévesnek hasonló a listája, vagy ez a minimum amit ideálisnak gondol.

Ha ezekből nem engedünk, nagyon kevesen leszünk szülők...

2018. szept. 21. 18:54
 44/50 anonim ***** válasza:
41%
Hát ha gyerekvállalás után se mennél el dolgozni akkor tuti nem tartanálak el. Akkor se ha gyerekünk van. Ezen rágódj az elkövetkező 3 évben.
2018. szept. 21. 19:21
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Én októberbe leszek csak 21, de már 8 hetes terhes vagyok, férjem 22. Biztos állásunk van, és szerető családunk, aki segít, és örül nekünk. Anyukám nagyon izgatott és folyamatosan kérdezget, és szeretem vele megbeszélni a dolgaimat. Ha örülsz neki, és a párod is, és meg van az egyetértés, akkor nincs mitől félni, jó anyuka leszel. Ne foglalkozz a rossz kommentekkel. Ritka, ha valakinek 20 évesen már sínen van az élete, de mi is ebbe a kategóriába essünk, és én imádom azt, hogy saját családom van. Sok sikert a babához!
2018. okt. 9. 22:55
 46/50 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes hogy 2018-at írunk de egyeseknek még mindig ismeretlen fogalom a koton...
2018. okt. 10. 00:44
 47/50 anonim ***** válasza:
49%

46: hántorgasd fel apádnak. fs.ért kellett ilyen kotonszökevényt bejátszania, nem hogy költött volna párszáz forintot :(

Csajoknak meg sok sikert :)

2018. okt. 10. 01:44
 48/50 anonim ***** válasza:
Haha nagyon vicces. Csak az a baj hogy apám nem 20, hanem 30 évesen vállalt engem, ahogy anyám is egyre volt a 30-tól. Felelősség is létezik a világon, mondjuk az a mai fiatalokban sohase volt.
2018. okt. 10. 14:03
 49/50 anonim ***** válasza:

"Ha van saját tehermentes lakások"

Persze, neki 20 évesen legyen, különben felelőtlen, ugye? Igaz, hogy a többségnek még 30-40 évesen sincs, mert jobb esetben törlesztőt, rosszabb esetben albit fizet még akkor is.

2018. okt. 11. 06:37
 50/50 anonim ***** válasza:
52%

"Persze, neki 20 évesen legyen, különben felelőtlen, ugye? Igaz, hogy a többségnek még 30-40 évesen sincs, mert jobb esetben törlesztőt, rosszabb esetben albit fizet még akkor is."

Hát inkább azt mondom,hogy a magyar egy felelőtlen nèp,tisztelet a kivételnek,beszülnek mindenfèle alapok nèlkül gyereket nem átgondolva sajnos,panelba szobàba.

Aztàn meg sìrnak jajj a kormàny segítsen mert nem tud gyereknek enni adni.

Előbb kellene gondolkodni.

Nyilvàn akinek meg vannak az alapok ès akar akkor 20-n èvesen nyugodtan vàllaljon gyereket mert az biztos kiegyensúlyozott csalàdba fog felnőni.De a többsèg ,,majd megoldjuk" alapon a semmire csinàl gyermeket.

2018. okt. 11. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!