Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 évesen gyerekvállalás, mit...

20 évesen gyerekvállalás, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, alig várom hogy szüljek pár hónap múlva. A barátom is 20 éves lesz decemberben. Tudom, most jönnek majd a gyerek ellenes kommentek, meg a rossz helyzet bemutatása meg a miért nem inkább bulizunk hozzászólások..

#gyerekvállalás #20 évesek a szülők
2018. szept. 21. 09:58
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
72%
Én csak anyukám példáját írnám le. 20 évesen szült, egész gyerekkorunkban hangoztatta hogy máshogy csinálná ha újra kezdhetné, elcseszte az életét ott és akkor. Sok oka van ennek, de nem feltétlenül gondolod majd te is így.
2018. szept. 21. 11:03
 12/50 A kérdező kommentje:

Miért cseszte el az életét nem értem.

2018. szept. 21. 11:12
 13/50 anonim ***** válasza:
61%

Egyik korábbi válaszoló vagyok.

Megkérdezhetem, menyni az az "elég sok", amit a barátod keres? Csak úgy nagysagrendileg. Mert van, akinek a 200 nettó is sok, másnak meg az 500 is csak átlagos.

2018. szept. 21. 11:19
 14/50 anonim ***** válasza:
63%
Szüljél csak! Többet is utána! 3-mat legalább, ha rám hallgatsz! Csak egyet tanulj meg! Ne hagyjátok el egymást, csiszolódjatok össze, egyik másik pasi/nő se jobb az előzőnél. Tök jó lesz 40 évesen egy 20 éves felnőtt gyerek! Csak így tovább! Én is a kukába dobhatom a diplomámat, nem az számít, hanem a szakértelem. Szép életet!
2018. szept. 21. 11:20
 15/50 anonim ***** válasza:
86%

23 vagyok, két gyerekkel...

Én egyátalán nem tudnak irigyelni, mert a gyerek nem olyan, higy lepasszolom, elteszem a szekrénybe vagy bármi. Nehéz, rohadt nehéz!

Amikor sír, de nem tudsz segíteni... Amikor kérdez, de nem tudsz válaszolni...

Amikor szabadulnál, de wc-re sem mehetsz anélkül, hogy utánadmennének. ...

Este meg kell várnom, míg a párom hazaér, hogy tudjak zuhanyozni (22.30 körül jön haza).

Ja és néha olyan fáradt leszel, hogy szexelni sem lesz kedved. Ha szerencséd van, akkor a párod megért, ha nem...akkor megcsal vagy elhagy. Ugyanis fiatalok vagytok... De mondom... Ha szerencses vagy, akkor megért.

Remélem boldogok lesztek és nem egy újabb tönkretett gyerek lesz a sok közül a tiétek is. :/

2018. szept. 21. 11:29
 16/50 anonim ***** válasza:
87%
Szóval a párod dolgozik, és párod vett egy házat. Oké. Akkor igyekezz, hogy soha ne akarjon veled szakítani, mert mehetsz majd a kölykökkel a híd alá.
2018. szept. 21. 11:35
 17/50 anonim ***** válasza:
78%
Így van, ti dolgotok! Legalább lesz majd egy újabb árvaházba adott vagy kidobott csecsemő, mikor rájöttök hogy 20 évesen még magatokat sem tudjátok eltartani nem hogy családot alapítani. Nagy pacsi hogy még gumit sem tudtok használni...
2018. szept. 21. 11:49
 18/50 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy te miért nem dolgozol? Vagy még tanulsz? Nem tudom, hogy nagyobb hülyeség gyereket vállalni, ha még egyetemista vagy, vagy ha semmit nem csinálsz, és csak úgy eltart a párod...
2018. szept. 21. 11:53
 19/50 anonim ***** válasza:
61%
18! Végülis, ha nem csinál semmit, kevesebbet kockáztat! :D :D
2018. szept. 21. 11:56
 20/50 A kérdező kommentje:
Szerintem 20 évesen a legjobb kor a gyerek vállalásra, és nem 40 évesen amikor a gyerek fiatal felnőtt már vénség a szülő. Az élet rövid, én se szeretnék vén lenni mire lesz egy felnőtt gyerekem. Kislányként mindig is az volt az álmom hogy kisbabám lesz, akiről gondoskodhatok. Miért várjak sok évet még amikor ugy érzem hogy eljött az idő, elég érettnek érzem magam. Az anyagiak is biztosítva lesznek, más 20 éves meg depressziós, nincsenek céljai, szüleivel lakik 30-35 éves koráig. Szerintem ez a gáz..Nektek meg ez a normális.
2018. szept. 21. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!