Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek is feltűnt hogy a...

Nektek is feltűnt hogy a fiatalok egyre korábban vállalnak gyereket?

Figyelt kérdés
Nap mint nap látom a facebookon hogy egyre több ismerősömnek kisbabája született, én meg nagyon csodálkozom. Az ismerőseim többnyire 20 év körüliek. Vannak olyanok is akik már 18 évesen otthagyták az iskolát és összeházasodtak. De miért kell ezt ennyire korán kezdeni? A Politika kategóriában szoktam olvasni hogy a fiatalok nem mernek gyereket vállalni, családot alapítani mert annyira rossz a helyzet. Ebből semmi se igaz, mert nagyon is vállalnak.

2018. jún. 27. 16:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
hozz világra még egy magyart segítet
2018. jún. 27. 16:04
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, kik, az én ismeretségi körömben inkább kitolódott az életkor 30-hoz közel vagy után.
2018. jún. 27. 16:05
 3/21 A kérdező kommentje:
Pedig rengetegen 19-20 évesen vállalnak gyereket.
2018. jún. 27. 16:06
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Az en ismetettsegi koromben senki nem szult koran, hazassagot is 30 felett kotott, aki kotott.

Ez csak a te ismeroseid.

A statisztika teljesen mast mutat.

2018. jún. 27. 16:09
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább egyre több az olyan, aki 40 körül szül, régebben sokkal fiatalabban szültek már a nők.
2018. jún. 27. 16:10
 6/21 anonim ***** válasza:
55%
De biztos romak vagytok, ott lehet.
2018. jún. 27. 16:10
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk romák.
2018. jún. 27. 16:24
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem pont az ellenkezője tűnt fel. A statisztika is azt mutatja, hogy egyre inkább kitolódik a gyerekvállalás. Nyilván mindig lesznek olyanok, akik hamarabb vállalnak, vagy csak becsúszik nekik, de attól még ez nem lesz általános jelenség.

Egyébként nem tudom, milyen ismerőseid vannak, nekem csak azok az ismerőseim szültek nagyon fiatalon, akik nem tanultak tovább, de közülük sem túl sokan.

2018. jún. 27. 16:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Az összes barátnőm harminchoz közel, vagy utána szült. Nem engedheti meg magának senki, hogy egy fizetéből eltartson egy családot, márpedig akkor rendesen félre kell előbb tenni, hogy nyugodtan babázhasson az anyuka, ne kelljen minden hónapban szívszorongva kuporgatni a pénzt... az viszont évekig tart. Szóval már csak emiatt is kevesek engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy középiskola után rögtön szülnek. Esetleg nagy könnyelműen a szüleiket pumpolva.
2018. jún. 27. 16:39
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem 30 körül szülnek az ismerőseim , szerintem kicsit későn, 24-26 a legideálisabb
2018. jún. 27. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!