Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek is feltűnt hogy a...

Nektek is feltűnt hogy a fiatalok egyre korábban vállalnak gyereket?

Figyelt kérdés
Nap mint nap látom a facebookon hogy egyre több ismerősömnek kisbabája született, én meg nagyon csodálkozom. Az ismerőseim többnyire 20 év körüliek. Vannak olyanok is akik már 18 évesen otthagyták az iskolát és összeházasodtak. De miért kell ezt ennyire korán kezdeni? A Politika kategóriában szoktam olvasni hogy a fiatalok nem mernek gyereket vállalni, családot alapítani mert annyira rossz a helyzet. Ebből semmi se igaz, mert nagyon is vállalnak.

2018. jún. 27. 16:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Először a ház, medence, autó "

"merészkedik megengedni magának, hogy 23 évesen anya legyen"

Szerintem ez nem "megengedés" kérdése. Egy mai fiatal 23 évesen éppen csak befejezi az egyetemet. Ott áll zéró tapasztalattal, zéró megtakarítással. És nem a "medence" az elsődleges, de érthető, hogy az ember szívesebben szül saját lakásba mint albérletbe. És szívesebben viszi a gyereket orvoshoz autóval mint tömegközlekedéssel.

Persze vannak szerencsések akiknek tud a szülő házat, autót biztosítani, tudják segíteni, de ha nem, akkor 30 éves kora alatt nem nagyon fog tudni élhető körülményeket biztosítani a gyerekének. Vagy marad a szülővel lakás ami ezer konfliktust szül. Vagy albérletezés ami gyerekkel sajnos megint egy horror dolog, tekintve hogy előbb adják ki a lakást arab terroristáknak, mint egy kisgyerekes családnak, főleg ha látszik rajtuk, hogy "melósok" és nem fél milliós keresettel rendelkező irodai vezetők.

2018. júl. 5. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!