20 évesen gyerekvállalás, mit gondoltok?
21/50 anonim válasza:
Nem gondolok semmit, sok boldogságot kívánok! Ma ritka hogy ilyen korán vállaljon valaki gyereket, de ha készen álltok rá, akkor miért ne? Hát Istenem, nem muszáj mindenkinek vezérigazgatói állást megcélozni hogy a karrier kössön le 24 órából 24-et, valakinek szülőnek is kell lennie... :-)
Amúgy olyan szempontból még jó is hogy még ha több gyereket vállaltok is, mire 40-50 éves leszel, a gyerekeid már nagyok lesznek, és több szabadidőd lesz!
2018. szept. 21. 12:16
Az, hogy most még nem kéne gyereket vállalnod, még nem jelenti azt, hogy 40 éves korodig várnod kell vele. Csak hogy előtte fel kéne építeni egy egzisztenciát, amire utána lehet támaszkodni.
2018. szept. 21. 12:55
Ha van egzisztenciád meg több milliòd a felnevelèsère ès tènyleg akarod hajrá.
De ehhez tényleg több milla kell,30 millió felnevelni a gyereket,èrtsd legjobb iskolàk,nyelvtanulàs,egyetem külföldön,normàlis tàgas lakàs vagy ház.
Ha tènyleg minden eshetősèget szàmba vettèl,stabil magas fizutak van akkor nincs baj.
Mondjuk 20 èvesen nem.tudom így van-e,de legyen így.
Èn amíg nincs csalàdi hàz,30 misi megtaki,nagy kocsi tuti nem vàllalnèk gyereket semmi szín alatt.
31F
2018. szept. 21. 13:01
Már elég késő szerintem, egyes helyeken már 14 évesen szülik a második gyerekeket a fiatalok, sulinkba is volt egy ilyen, hogy a csaj tanulni akart , de a szülei rákényszerítették, hogy vállalja a második gyermekét is. Szóval eddig mit csináltál? Mire vártál? Bár jobb később mint soha, és ne hallgass a sok nagyképű beképzelt emberre akik szerint megfelelő életkörülményeket kell először kialakítani majd utána a gyermeket tervezni, ez már régimódi felfogás, ez a 21. század HAHÓ.
2018. szept. 21. 13:20
A gond az, hogy érettnek érzed magad, de 1 éhes szájat sem tudsz etetni, te magad is a pasidra szorulsz. Ráadásul a nagy érett, felnőtt agyaddal nem látod, hogy amiről te beszélsz az megint egy másik véglet.
2018. szept. 21. 15:18
26/50 A kérdező kommentje:
Látom itt sok az irigykedő, ti depressziós huszonévesek éljetek csak a szüleitekkel 60 éves korotokig. 😂
És nem azért nem dolgozok jelenleg mert nem akarok hanem mert így is mindenünk megvan.
Kamu kérdés, csak jött itt bosszantani a többieket hogy neki gazdag pasija van aki kitartja. Jelentem is, trollkodjon máshol.
2018. szept. 21. 15:37
28/50 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy mit hiszel.
Mire irigykedjunk? Egy kisebbsegik eletet elo kis prostitualtra? Mert amit csinalsz az az, csak szegeny gyereked is megissza majd a levet.
2018. szept. 21. 15:42
30/50 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik az életem akkor nem kell ide írni. Felnőtt emberek vagyunk, eltudjuk dönteni hogy mit akarunk, de hogymár egy ismeretlen szóljon bele az életembe.
Kapcsolódó kérdések: