Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 évesen gyerekvállalás, mit...

20 évesen gyerekvállalás, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, alig várom hogy szüljek pár hónap múlva. A barátom is 20 éves lesz decemberben. Tudom, most jönnek majd a gyerek ellenes kommentek, meg a rossz helyzet bemutatása meg a miért nem inkább bulizunk hozzászólások..

#gyerekvállalás #20 évesek a szülők
2018. szept. 21. 09:58
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
82%
Akkor meg minek írtad ki a kérdést aminek az első mondatában az szerepel, hogy "Mit gondoltok"? Vagy azt vártad hogy majd mindenki odalesz a gyönyörűségtől és térdre borul előtted, hogy te 20 évesen felcsináltattad magad? Ahhoz nem kell nagy tudomány, egy 12 éves kisebbségi csaj is meg tudja csinálni. Az észt meg nem pótolja a pénzt, jobb ha tudod. Az ilyen emberek szoktak hatalmas pofont kapni a sorstól.
2018. szept. 21. 15:54
 32/50 anonim ***** válasza:
0%
Ezért csökken a lakosság száma! Mert mindenki a karriert helyezi előtérbe a magyar lakosság számának növelésével szemben. Egy karriert megcsinálni 20 év, 50 évesen pedig már hova szüljél?
2018. szept. 21. 15:55
 33/50 anonim ***** válasza:
35%

Igen 32-s az okos ember karriert helyezi.

Az lehet neked 20 èv,nekem nem annyi,sőt màr most is szèp karrierem van 31 èvesen de majd 3 èv 4 èv múpva lesz.

Okos ember így gondolkodik.

De ti szüljetek a panelbe,egyètek az ócsó kaját meg jàrjatok ócsó sz_r ruhákba,aztàn majd sírjatok meg veszkedjetek a pènzen addig aki karriert èpít kiteljesedik lesz pènze plusz megyünk èlmènyeket gyűjteni.

2018. szept. 21. 15:59
 34/50 anonim ***** válasza:
89%

"Ha nem tetszik az életem akkor nem kell ide írni. Felnőtt emberek vagyunk, eltudjuk dönteni hogy mit akarunk, de hogymár egy ismeretlen szóljon bele az életembe."

B++meg, te írtad ki a kérdést :DDD

2018. szept. 21. 16:03
 35/50 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nagyon is tetszik az eleted, pont az ilyeneken szoktam rohogni, mikor 2 ev mulva sir a holgyike gyerekkel az oldalan meg a karjan, hogy hupp hupp nincs hova menni. Minek kerdezel ha faj az igazsag, es az emberek velemenye rolad?
2018. szept. 21. 16:15
 36/50 A kérdező kommentje:
Túl sok a gyerekellenes ez a baj. Olvastam is hogy magyarország egyre jobban elöregszik mert senki se akar huszonévesen gyereket mert korainak érzi utána meg elszalad az idő akkor meg már későinek érzi. Pedig szerintem a 20 év körüli kor a legjobb a gyerek vállalásra.
2018. szept. 21. 16:24
 37/50 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező kinek,hogy.

Engem nem érdekel a magyarság csak a saját és párom élete,hogy luxus meg legyen.

Lesz_rom fogy a magyar,de ez én vagyok.

Én speciel agyvérzést kapok meg a párom is gyerekektől meg alakját se fogja egy kis gyerekért beáldozni meg a hüvelyét sem,én meg a pénzemet sem.

De mondom én már 10 évesen tudtam nekem kölyök soha nem kell a haátm közepére mindet.

De nektek sok boldogságot hozzá remélem bejön,tényleg szívből kívánom,főleg ha adottak a feltételek és akartátok akkor pláne.

2018. szept. 21. 16:44
 38/50 A kérdező kommentje:
Igen, akartuk. Végre egy jó válasz.
2018. szept. 21. 16:47
 39/50 anonim ***** válasza:
0%

Na akkor viszont sok boldogságot,intelligens nő vagy.

Remélem párod is megbecsül.

2018. szept. 21. 16:48
 40/50 anonim ***** válasza:
24%

Én abszolút egyetértek a kérdezővel. Bár mások is fiatalon vallalnanak gyereket. Nem normális aki manapság van.

Ez nem a szülők hibája hanem a társadalomé. Itt is olvasom, hogy legyenek milliói, nehogy a szüleivel éljen stb. Ha belegondoltok régen több generációs házakban éltek sima átlagos fizetéssel.

Ezzel a szemlélettel lassan ott tartunk, hogy csak a felső 10 000 gyerekeiből lesznek optimális körülmények között nevelkedett gyerekek.

És ezzel nem azt akarom mondani, hogy szaporodjon ész nélkül mindenki, mert egy szintet ütni kell, de azért a mai elvárásokat nagyon túlzásnak érzem.

Sok boldogságot kérdező!

2018. szept. 21. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!