20 évesen gyerekvállalás, mit gondoltok?
Igen 32-s az okos ember karriert helyezi.
Az lehet neked 20 èv,nekem nem annyi,sőt màr most is szèp karrierem van 31 èvesen de majd 3 èv 4 èv múpva lesz.
Okos ember így gondolkodik.
De ti szüljetek a panelbe,egyètek az ócsó kaját meg jàrjatok ócsó sz_r ruhákba,aztàn majd sírjatok meg veszkedjetek a pènzen addig aki karriert èpít kiteljesedik lesz pènze plusz megyünk èlmènyeket gyűjteni.
"Ha nem tetszik az életem akkor nem kell ide írni. Felnőtt emberek vagyunk, eltudjuk dönteni hogy mit akarunk, de hogymár egy ismeretlen szóljon bele az életembe."
B++meg, te írtad ki a kérdést :DDD
Kérdező kinek,hogy.
Engem nem érdekel a magyarság csak a saját és párom élete,hogy luxus meg legyen.
Lesz_rom fogy a magyar,de ez én vagyok.
Én speciel agyvérzést kapok meg a párom is gyerekektől meg alakját se fogja egy kis gyerekért beáldozni meg a hüvelyét sem,én meg a pénzemet sem.
De mondom én már 10 évesen tudtam nekem kölyök soha nem kell a haátm közepére mindet.
De nektek sok boldogságot hozzá remélem bejön,tényleg szívből kívánom,főleg ha adottak a feltételek és akartátok akkor pláne.
Na akkor viszont sok boldogságot,intelligens nő vagy.
Remélem párod is megbecsül.
Én abszolút egyetértek a kérdezővel. Bár mások is fiatalon vallalnanak gyereket. Nem normális aki manapság van.
Ez nem a szülők hibája hanem a társadalomé. Itt is olvasom, hogy legyenek milliói, nehogy a szüleivel éljen stb. Ha belegondoltok régen több generációs házakban éltek sima átlagos fizetéssel.
Ezzel a szemlélettel lassan ott tartunk, hogy csak a felső 10 000 gyerekeiből lesznek optimális körülmények között nevelkedett gyerekek.
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy szaporodjon ész nélkül mindenki, mert egy szintet ütni kell, de azért a mai elvárásokat nagyon túlzásnak érzem.
Sok boldogságot kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!