20 évesen gyerekvállalás, mit gondoltok?
Akkor miért kérdezed...?
Én sse voltam az a bulizós fajta, de 20 évesen el se tudtam volna képzeln, hogy családot alapítsak. Nem volt se végzettségem, se rendes munkám, amire csedet/gyedet kaptam volna. Nálatok ezek már biztos adottak.
Ha van saját tehermentes lakásotok, a párodnak biztos munkahelye jó jövedelemmel semmi hiba nem lehet.
Ja anyucinál laktok, nincs semmitek a szakmája is olyan amilyen illetve rosszul keres akkor már neccesebb lesz a dolog,mármint a boldog biztos jövő. Igaz nem lehetetlen.
Amúgy meg a ti dolgotok.
És miért fogom bánni?
Én is 20 éves vagyok. Egyetemre járok és dolgozok. Így is napi 5 órákat alszok, szóval el se tudom képzelni hogy még bármi apróságot a nyakamba vegyek, nem hogy egy gyereket.
Ezzel szemben azt el tudom képzelni hogy ti 20 évesen vagytok olyan helyzetben hogy bevállalhassátok. Ha dolgoztok és a család is segít akkor lehet. Nekem volt olyan haverom akinél 18 évesen lett gyerek. Szülők segítettek, srác meg elment dolgozni. Gondolom nem volt könnyű, de megvannak.
Igazából a ti döntésetek. De ha gyerek van akkor sok minden másról le kell mondani.
Kitartást és sok örömöt hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!