Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Belelehet fásulni az anyaságba?

Belelehet fásulni az anyaságba?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van!Úgyérzem belefásultam az egész gyereknevelésbe!!! Az állandó fegyelmezésbe a folytonos vínnyogásban! Egy perc csend sincs. Egyedül vagyok a gyerekekkel segítségem nincs :( mentálisan és fizikailag is kimerültem. Folytonos takarítás, háztartás.. szórakoztatni őket. Minden hova cipelni őket hogy ne érezzék úgy hogy kimaradnak valamiből... Elegem van mint nő már nem is létezem hogy csak egy bejárónő vagyok. A Kedves apuka tojik rám neki így minden ahogy van. Küldöldön él és dolgozik.Soha egy percig nem tőrte magát az 5 év alatt hogy ne legyen olyan messze... sőt bebiztosította magát hogy ne kelljem még véletlenül sem itthon dolgoznia..... kapcsolatunk egy nagy nulla! Gyerekeit telefonon keresztül neveli ha itthon van akkor is csak szája jár ,de nem menne oda és fegyelmezné máshogy a gyerekét!! A nagyobbik reggel kell és estig be sem tudja fogni a száját folyton mondja a magáét.. Zsong az agyam ! 😢 úgy érzem nekem nem való gyerek már nem bírok normális hangnemben rá szólni.. Nem bírom így sokáig 😭😭
2018. máj. 4. 22:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

20.

3-5 év múlva sokkal könnyebb lesz ne izgulj. Nálam az ovi volt a vízválasztó.

2018. máj. 5. 12:59
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki írt!
2018. máj. 18. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!