Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Belelehet fásulni az anyaságba?

Belelehet fásulni az anyaságba?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van!Úgyérzem belefásultam az egész gyereknevelésbe!!! Az állandó fegyelmezésbe a folytonos vínnyogásban! Egy perc csend sincs. Egyedül vagyok a gyerekekkel segítségem nincs :( mentálisan és fizikailag is kimerültem. Folytonos takarítás, háztartás.. szórakoztatni őket. Minden hova cipelni őket hogy ne érezzék úgy hogy kimaradnak valamiből... Elegem van mint nő már nem is létezem hogy csak egy bejárónő vagyok. A Kedves apuka tojik rám neki így minden ahogy van. Küldöldön él és dolgozik.Soha egy percig nem tőrte magát az 5 év alatt hogy ne legyen olyan messze... sőt bebiztosította magát hogy ne kelljem még véletlenül sem itthon dolgoznia..... kapcsolatunk egy nagy nulla! Gyerekeit telefonon keresztül neveli ha itthon van akkor is csak szája jár ,de nem menne oda és fegyelmezné máshogy a gyerekét!! A nagyobbik reggel kell és estig be sem tudja fogni a száját folyton mondja a magáét.. Zsong az agyam ! 😢 úgy érzem nekem nem való gyerek már nem bírok normális hangnemben rá szólni.. Nem bírom így sokáig 😭😭
2018. máj. 4. 22:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igazad volt! Sok tökéletes ember van itt... megkeresem a törölés gombot.. szép estét neked!
2018. máj. 4. 23:11
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

Sajnalom, en is hasonloan vagyok egyedulallo szulokent, kulfoldon.

Mennyi idosek a tieid?

2018. máj. 4. 23:13
 13/22 anonim ***** válasza:
52%
Mennj dolgozni, mert otthon az ember megőrül ez természetes.
2018. máj. 5. 01:54
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem normalis ha idorol idore az ember sikitva menekulne ki a vilagbol, es attol valik anyava hogy ezt minden eros kisertes ellenere sem teszi. Mindenhol vannak rossz napok-jo napok. Nalad valoszinuleg a teljes egyedullet meg tetezi ezt, tenyleg probalj segitseget talalni, neha kikapcsolhass.
2018. máj. 5. 06:03
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy egyedül vele. Bár én együtt nevelem a párommal, de ő sokat dolgozik. Szeptembertől megy a kicsi oviba, hát igen bevallom, ennek nagyon örülök már. 8 éve vagyok már itthon, közben azért segítettem a páromnak dolgozni. Tényleg agyilag szív le. Amikor mondom, hogy fáradt vagyok, akkor nem fizikailag értem. Ne foglalkozz az ilyen beszólogatóknak, mert vagy nincs több gyerekük, vagy van nagyszülői stb. segítségük.
2018. máj. 5. 06:15
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Vannak idoszakok amikor mindenkinek elege van. Neked nehezebb a helyzeted mert tok egyedul csinalod. Abszolut ertheto hogy kiborulsz. Vagy te akinek ez sok mert nincs segitseg, es vannak a gyerekek akiknek biztos hianyzik az apjuk azert,van egy anyjuk aki probal helyt allni de erzik rajtad es latjak is a stresszt, a feszultseget a bizonytalansagot stb... ami rajuk is hat tehat ez egy ongerjeszto folyamat. Valojaban neked nem a gyerekekkel van bajod hanem az apjukkal a gyerekek meg csak tukozik a dolgokat es szenvedik a hianyt nem csak az apaet hanem a tiedet is hiszen biztos nem tudsz lelkiekben es agyban ott lenni 100%ig igy kvazi egyedul vannak es elszabadulnak. Biztos figyelemre is vagynak tobbre de ertheto hogy korlatozottak a forrasaid es besokkaltal.

Fogadj baby sittert idonkent ha mar apuka kulfoldon dolgozik akkor van penze fizetni! Nagymama es egyebek mindenkeppen akar minden heten legyen EN idod! Mondjuk eljarsz konditerembe stressz levezetonek is jo nem csak alapformalasra, kikapcsolsz a mokuskerekbol stb.. sokkal kiegyensulyozottabb es osszeszedettebb leszel es lehet egybol a gyerekeken is latod a valtozast majd vagy/ es racionalisabban, kedvesebben stb.. tudod oket majd koordinalni, fegyelmezni.

Hidd el ez nem csak a Te erdeked hanem a gyerekeke is. Kell nekik egy stabil, nyugodt anya aki osszeszedett akire lehet tamaszkodni akinel biztonsagban vannak minden teren.

Ugyhogy iktass be fitness orakat vagy terem edzeseket vagy barmit a hetkoznapokra 1-2 oraig el lesznek a gyerekek a baby sitterrel de az a heti par ora nagyot fog lenditeni mindenen es sokkal jobb lesz mindenkinek

2018. máj. 5. 06:29
 17/22 anonim ***** válasza:

Vannak idöszakok mikor mindenkinek elege van, a saját keresztjéböl például.

Én visszamentem nagyon kicsi korukban dolgozni, a nagy most 5 éves,a kicsi 2 és nemsokára érkezik a legkisebb.

Ugy vártam a munka végét,mint a megváltást, tegnap volt az utolso napom,36.héten.

Annyira várom a nyarat,hogy végre itthon legyünk, de tudom,hogy egy idö után belefásulnék én is az itthon létbe,igy tervezem,hogy egy év mulva kb visszamegyek.

Azt gondolom a helyzeteden csak te tudsz segiteni, ha sok volt otthon menj dolgozni,az sem egyszerü, háztartás gyerekek,munka,én még sokat éjszakáztam is, de feltölt és uj ember leszel utána....

Változtass....mielöbb ..

2018. máj. 5. 06:37
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nem az anyaságba lehet befásulni hanem abba ami azon tul van ill nincs.

Szoval ha pl normal parod lenne vagy barátnőkkel csaladdal neha kikapcsolnál akár a gyerekekkel akkor lenne fény is az alagut végén.

Nekem is más egy napom is ha pl egész nap a gyerekekkel vagyok vagy egésznap a barátokkal es gyerekeikkel. Oriási a különbség.

2018. máj. 5. 06:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Abba fásultál bele,hogy totál egyedül vagy.Teljesen megértelek.

Ha apuka ennyire szarik bele,akkor fogadj a fizetéséből babysittert.Te is emberből vagy,neked is jár a pihenés,kikapcsolódás.

2018. máj. 5. 08:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Én megértelek! Nekem még kicsi a gyerekem, 2 éves, de gondolom a dackorszaknak köszönhetően is szófogadatlan és még makacs is. Érti mit mondok, de már csak azért se. Ma fél 7kor kelt, de egy óra hossza alatt kikészített: a matracot lelocsolta egy teljes üveg teával, az ágy is átázott majd egy kg narancsot vágott földhöz amiből 3nak annyi, teljesen szétment. Folyton megy a hiszti olyanért, hogy nem nyomok az üvegébe mustárt vagy nem engedem a citromlevet natúrban meginni. Vagy épp azért ordít, mert nem bintogatok ki mindent a hűtőből. Télen sállal a nyakában állt reggelente az ajtóban, hogy menjünk ki, de még pelenkát sem akart felvenni. Reggelente mire oda kerül a sor már le vagyok főve. Mindig is 2 gyereket szerettünk volna, de nekem a kisfiammal pont elég. Bele sem merek gondolni mi lesz 3-5 év múlva. Na és mellette ott a főzés, a házimunka és még nyelvet tanulok (nem jó kedvemből). Kitartást Neked is! Tényleg jó lenne kikapcsolódnod és megkérni valakit, hogy néha vigyázzon a gyerekekre! Nekem is nagyon jól esik mikor eljutok szépítkezni vagy békében ihatok egy kávét.
2018. máj. 5. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!