Belelehet fásulni az anyaságba?
" A nagyobbik reggel kell és estig be sem tudja fogni a száját folyton mondja a magáét.."
A bejegyzés alapján van tippem arra, hogy ezt kitől örökölte...
Rám abszolót nem volt jellemző gyerekként a vinnyogás, valamit valamikor elronthattál. Ez van. Ne várd mástól, hogy megneveili a gyerekeidet (a távol lévú apától sem).
Nem érzem hogy elrontottam volna valamit. A folytonos vinnyogás alat azt értem amit a szokásos korabeli gyerekek is tesznek ha pl nem ehetnek fagyit reggelire vagy épp nem hintázhatnak mert pl anyuka a kistesóval van elfoglalva aki épp fejjel mászik ki a homokozóból. Sajnos nincs senki aki doglalkozna velük rajtam kivűl. Imádom őket szó se róla. De úgy érzem feladtam önmagam.. :(
Ez van! Nem várok senkitől semmit nevelem becsülettel a gyermekeimet még a távol lévő apukától se várok el semmit. Egyszerűen felemésztett az elmúlt 5 év a folytos monoton napok. Hogy hiába is igyekszem nem birok kétfelé szakadni.. eljátszanak magukba is de ha ők épp elvannak akkor én épp takarítok vagy mosok vagy teregetek vagy hasonló dolgot csinálok.. jó gyerek ők csak én vagyok túl türelmetlen hozzájuk. Mindegy is tényleg nem várok mástól megodást csak egyszerűen jól esett kiírni magamból.
Minek szültél rögtön 2 gyereket is neki ha tudtad hogy ez vár rád?
Írtad 5 éve van kint és 5 éve hallgatod a vinnyogást, tehát ha jól sejtem akkor a 2. is úgy fogant hogy hazajárt a férjed, és jól tudtad milyen nehéz lesz egyedül 2 gyerekkel.
Megértelek,csak miért szegény gyerekek szívják meg ? Nem ők akartak a világra jönni.
7-es de nagy tapló vagy! - húzzál el innen a vasporosba
Kérdező, ha más nem megy, fogadj egy diáklányt, vagy szomszédot 1-2 órára, és tedd amit írtam a 2-ben, beteg vagy, ez gyógyító lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!