Anyukák, ti néha nem érzitek úgy, hogy nem bírjátok tovább, és belefásultok az anyaságba, a szürke hétköznapokba?
Nem. Szerencsére a munkám megmaradt (alkotó tevékenység, otthonról is végezhető), emiatt nem vagyok demotivált. A férjem 2 nap dolgozik csak benn, a többin itthon van, van időnk kettőnkre és a babára is.:) Amúgy is izgalmas életünk volt, most is az van, rendszeresen kimozdulunk. Őszintén szólva kaptunk egy tökjó ajándékot az élettől, hogy hárman lettünk, én nem érzem azt, hogy egyedül vagyok a kicsivel, hanem, hogy nagyobb lett a kettőnk családja.:)
28N
Több mint 5 éve vagyok itthon, három gyermekünk van. És már nagyon unom! Mindennap ugyanaz, főzés, mosás, gyerekruha-válogatás, gyerekek oviba be, oviból haza, stb. Férjem elég sokat dolgozik, reggel megy, este jön, igaz, mikor itthon van, mindenben segít.
Nálunk az is probléma, hogy ahogy a gyerekek egyre többen lettek, a barátok szép lassan teljesen elkoptak. Sajnos régi barátaink mind gyerektelenek. Persze baba-mama klubban meg játszótéren megismertem más anyukákat is, de így is nagyon ritka, hogy más felnőtt emberekkel tudok értelmesen beszélgetni, főleg úgy hogy közben nem kell gyereket nevelnem. És nekem ez hiányzik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!