Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik úgy érezték, hogy nehéz...

Akik úgy érezték, hogy nehéz belerázódni az anyaságba, vagy nagyon sírós volt a babájuk, nem maradt el sehol, mikor érezték azt, hogy könnyebb?

Figyelt kérdés
Mikor kezdtétek el élvezni az anyaságot, de úgy tényleg? Mikor éreztétek, hogy minden kerek és most van jól?

2014. dec. 3. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen időszaka, 6-9 hónapos kora között. 10 hónapos korában valamikor nyom nélkül megszűnt, onnantól olyan volt, mintha minden gondomat elfújták volna.
2014. dec. 3. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor kezdett könnyebb lenni amikor már mozgott, tehát kúszott, felült, majd mászott. 1 éves volt amikor a férjemnek azt mondtam, hogy most már nagyon jól megvagyunk a kisfiúnkkal. 1 évesen már minden szuper volt.
2014. dec. 3. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is egy évesen. A változás már a mozgásfejlődés megkezdésével beindult, de amikor már önállóan járt és ez pont nyárra esett, sokat tudott kint lenni, akkor tudtam azt mondani, h. Navégre. Ennek ellenére még mindig sokkal hisztisebb, sokkal több foglalkozást igényel, mint az ismerős korabeliek.
2014. dec. 3. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is egy éves korára lett könnyebb, addig hát.. :/ Nem tudott úgy mozogni, ahogy szeretett volna, tényleg minden nyavalygott, sírt.. nagyon kivoltam akkoriban.
2014. dec. 3. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Most 6 hónapos a fiunk.Talán most kezdem élvezni úgymond.

Biztosan lepontoznak,de Neked kérdező,lehet,hogy segítek a válaszommal:

Soha,de soha nem akartam gyereket.A férjem viszont 3-at is,így megbeszéltük,hogy lesz egy gyerkőc.Mit ad a sors,fiunk lett.Olyan szerencsénk volt,hogy nagyon "jó baba". Vagyis nem volt hasfájós,éjszaka csak enni kelt fel,(2x1,5 óra eleinte) nem nyűgös,elvan egyedül is néha-néha....Ennek ellenére én nehezen éltem mag,főleg az olyan beszólások miatt,hogy jó nekem,mert én CSAK OTTHON VAGYOK és babázok.Köszike.Eleinte hulla voltam,nem láttam a fáradtságtól,heti egyszer jutottam el a tőlünk 15 percre lévő boltba.Mindemellett 2.féléves voltam a suliban,amit még munka mellett kezdtem el.

Már a 3.félévemet húzom,a fiunk 6 hónapos,kezdenek rendbe jönni az éjszakák(egyszer kel inni). Mivel kipihentebb vagyok valamivel,én innentől érzem sokkal jobbnak,de nehezebb,mint amire számítottam,mert mindenki csak a cukormázas édi-bédi oldalát mondja sajnos a leendő anyukáknak általában (pl munkahelyen: kipihened majd magad a babázás éveiben,boltban: a világ legjobb dolga stb...) Bocsi,kicsit hosszú lett,de a lényeg benne van!

2014. dec. 3. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
hát....nekem az első 3hét nagyon rossz volt, utána kicsit jobb, de nagyon nehezen ment a szoptatás így sajnos kb 10hetes volt a fiam mikor teljesen tápszeres lett. talán onnantól kezdtem igazán élvezni. persze 2-3 hetente érzem hogy én felrobbanok ki kell szabadulnom otthonról, de azt utána megint minden jó. még csak 4 hónapos a fiam, de imádok anya lenni, még 2-3x kel éjjel, de nagyon bájos mosolygós baba, imádom ahogy próbálkozik, ismerkedik a világgal :) jó nézni a fejélődését napról napra :)
2014. dec. 3. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Könnyebb 6 hós korától volt mikor elkezdett felülni, kúszni. A megváltás pedig az mikor önállóan menni kezdett 10 hónaposan. Mondjuk akkor volt egy hiszti korszak (amit kiszemelt magának, az azonnal kellett vagy ordított) de ez hamar elmúlt. Egy éves kortól már egy álom volt vele, annak ellenére h az éjszakákat még mindig nem aludta át.
2014. dec. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!