Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dobó Ági "Igazanya" és sok...

Dobó Ági "Igazanya" és sok más anyuka miért bloggol ennyire bőszen?

Figyelt kérdés

Egyre több bloggoló, vloggoló anyukát látni az interneten. életük olyan mélységeibe mutatnak betekintést, ami nekem már sok lenne.

Itt van például Dobó Ági, csak pár videójába akadtam bele, de hamar kiderült róla: hogy építkeznek (=tele van pénzzel), síelés közben piál, miközben gyerekeknek elviszik a nagyszülőket szitternek. Az otthonukba is teljes betekintést engednek és a férjét (aki szerintem tök béna, számomra olyan mamlasz típus) is be van vonva ebbe.

Mások a lelkük legbelső bugyrait tárják ki a világ elé, szerintem ezzel később vissza lehet élni (például egy rosszindulatú munkatárs stb. stb.).

Amit nem értek, hogy miért csinálják ezek az anyukák? Maximum 1-1 terméktámogatást kapnak, tehát sok bevételi forrást nem hoz, mint amilyen módon egy kicsit valóságshow szerűen kitárulkoznak.

Ez mire jó nekik? Mi a mögöttes motivációjuk erre?

2018. jan. 29. 14:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nézd meg a belinkelt videot
2018. jan. 30. 13:38
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

És talán arról is van videó hogy ennyit mindennap betermel?

Tudtommal aki egyszer kirúg a hámból egy utazás alkalmával az nem alkoholista... Nehezen tudom elképzelni hogy otthon a mindennapjait is úgy tölti ahogy egy hét síelést.

2018. jan. 30. 14:24
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg aki megnézte a videót remélem azt is látta a feleseken kívül, hogy a két kisgyerek milyen hihetetlenül jól érzi magát. Szerintem ez fontosabb annál minthogy egy hét alatt megittak 4-5 felest meg 2 sört.
2018. jan. 30. 14:46
 34/41 anonim ***** válasza:
75%
Én nem értem...komolyan.Esküszöm,a most belinkelt videó volt az első (és utolsó) a témában,amit láttam.Mire jó ez?Ki az aki nézi? Az egy dolog, hogy ezt elkészíti valaki, de hogy kíváncsiak is rá az emberek,az....Miért jó mások családi életét kukkolni? Komolyan,nem látom értelmét.Ez tök szánalmas.hú.
2018. jan. 30. 15:08
 35/41 A kérdező kommentje:
Szerintem nem normális dolog erőltetve levideózni, hogy iszunk egy amúgy is veszélyes sport közben. Más az, ha esténként picit iszogatnak, meg más közben. Felelősségteljes szülő szerintem nem így csinálja ezt, az meg, hogy le is videózza, külön hülyeség. Meg úgy összességben proli az egész.
2018. jan. 30. 16:28
 36/41 anonim ***** válasza:
Azért én azt még hozzátenném, hogy amit említettem anyai igazságok blog pl amellett, hogy motiválhat egyes embereket, előfordulnak benne gikszerek. Pl nem egyszer láttam, hogy a nő azt mondja Melanie-nak, hogy "várjál már" mert Ő videózik. Tehát nem minden arany ami fénylik..Igazából azok a nők érnek rá ennyire videózni, akik unatkoznak otthon.
2018. jan. 31. 05:48
 37/41 A kérdező kommentje:

Na most kamuzta be Ágika a frizbibe, hogy ő ebből megél. Az egész arcára rá volt írva, hogy kamuzik. Szponzorok tartják el ő szerinte :D

Hát én elég közelről ismerem a Berki Krisztiánt, ő is folyton szponzor autókban ült, de ettől nem tudott még ő sem meggazdagodni, pláne nem az Ágika, a kis botsáska.

2018. febr. 4. 21:33
 38/41 anonim válasza:

A Pampers???? Max. nem kell Ninónak pelust venni. A barátja gazdag, na ő tartja el Ágikát.

Amúgy egyre gázabb videókat rak ki...

2018. febr. 4. 22:12
 39/41 anonim ***** válasza:
45%

Az ilyen arcok miatt mint te nem lennék híres. Hihetetlen hogy nincs jobb dolgod mint mások után "nyomozni". Szörnyen unalmas egy életed lehet. 😂

Habár:

A nagy emberek eszmékről beszélnek, az átlagos emberek dolgokról, a kis emberek pedig más emberekről.

-Eleanor Roosevelt-

2018. febr. 5. 12:27
 40/41 anonim ***** válasza:
36%
Dobó Ági egy majom.
2018. febr. 5. 12:54
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!