Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dobó Ági "Igazanya" és sok...

Dobó Ági "Igazanya" és sok más anyuka miért bloggol ennyire bőszen?

Figyelt kérdés

Egyre több bloggoló, vloggoló anyukát látni az interneten. életük olyan mélységeibe mutatnak betekintést, ami nekem már sok lenne.

Itt van például Dobó Ági, csak pár videójába akadtam bele, de hamar kiderült róla: hogy építkeznek (=tele van pénzzel), síelés közben piál, miközben gyerekeknek elviszik a nagyszülőket szitternek. Az otthonukba is teljes betekintést engednek és a férjét (aki szerintem tök béna, számomra olyan mamlasz típus) is be van vonva ebbe.

Mások a lelkük legbelső bugyrait tárják ki a világ elé, szerintem ezzel később vissza lehet élni (például egy rosszindulatú munkatárs stb. stb.).

Amit nem értek, hogy miért csinálják ezek az anyukák? Maximum 1-1 terméktámogatást kapnak, tehát sok bevételi forrást nem hoz, mint amilyen módon egy kicsit valóságshow szerűen kitárulkoznak.

Ez mire jó nekik? Mi a mögöttes motivációjuk erre?

2018. jan. 29. 14:48
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
89%
Sokkal több pénz van a Youtube-ban, mint gondolnád. 😊
2018. jan. 29. 14:51
 2/41 anonim ***** válasza:
91%

Főleg magamutogatás és a szponzorok pénze miatt csinálják.

De az, hogy ő ezek mellett mennyire enged betekintést az életébe, az az ő dolga. Én nem tenném, de ő igen. Ha neki úgy jó, hogy élete minden mp-ével tisztában vannak tök idegen emberek, akkor csinálja.

De ezt az "életem minden mp-ét megosztom és bloggolok/vloggolok"-ot nem az anyukák találták ki, hanem az amcsi tinik, akik gennyesre keresik magukat ezzel a youtube-on.

2018. jan. 29. 14:55
 3/41 A kérdező kommentje:
Több milliós nézettségért nem kapnak előadók meg pénzeket (lásd Majka), akkor egy pár százas nézettségű videóért semmi nem jár.
2018. jan. 29. 14:55
 4/41 anonim ***** válasza:
86%
Azt a szponzor dönti el, hogy neki mennyire éri meg, hogy Dobó Ági Pamperst húz a babájára, miközben Theodora vizet kortyolgat.
2018. jan. 29. 14:57
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem, de gondolom, elsőként a pénz. Minél jobban mélyebbre ás valaki, legalábbis a saját témájában (ami itt végül is csak bulvárosított hírek önmagáról egy jó domainnévvel - mert az anya szóval elég sok olvasót lehet szerezni), annál többen olvassák és annál többet kérhet reklámért. Másodsorban nárcizmus, ami egyre jobban jellemző az internetre - pl. a gyakorin is mindenki a saját tapasztalatait írja meg, sokszor alig érintve a kérdést. Aki ilyen szinten akar mindent közölni magáról, annak már ez a munkája (gondolom, napi 8 órát biztos foglalkozik azzal, hogy uptodate legyen) és egy rosszindulatú ("hú, azt láttad, hogy...") hír ugyanolyan reklámértékű számára, mint egy jó, tehát tökmindegy, csak forgalom legyen és abból pénz legyen.
2018. jan. 29. 15:01
 6/41 anonim ***** válasza:
96%
De, jár. 😊
2018. jan. 29. 15:02
 7/41 A kérdező kommentje:
Jó, hát én nem tenném ki ennek az egész családom még havi több 100 ezer forintért sem. Milliókat biztos nem keres vele, egyébként is egyszer nyilatkozta, hogy ő ezzel nem keres, max támogatást kap (tárgyi).
2018. jan. 29. 15:04
 8/41 anonim ***** válasza:
47%

Nem, csak szponzori pénzeket, termékmintákat. A youtube-tól nem kap semmit, annyian nem nézik.

Azrt, mert nincs ideje, meg tök menő. Most boldog-boldogtalan ezt csinálja: lásd. Ördög Nóra, Kulcsár Edina stb.

Amúgy az Ági sosem dolgozott, a barátja, nema férje, ingatlanos, tele van pénzzel.

2018. jan. 29. 15:18
 9/41 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem őket az is motiválja, hogy addig is reflektor fényben marad. Ők igazából csak "celebek", ha egyszer elfelejtik őket, akkor végül. Nem tud mást felmutatni, csak hogy ő "A Dobó Ági".
2018. jan. 29. 15:35
 10/41 anonim ***** válasza:
40%
Mert annyira ráérnek...
2018. jan. 29. 15:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!