Dobó Ági "Igazanya" és sok más anyuka miért bloggol ennyire bőszen?
Egyre több bloggoló, vloggoló anyukát látni az interneten. életük olyan mélységeibe mutatnak betekintést, ami nekem már sok lenne.
Itt van például Dobó Ági, csak pár videójába akadtam bele, de hamar kiderült róla: hogy építkeznek (=tele van pénzzel), síelés közben piál, miközben gyerekeknek elviszik a nagyszülőket szitternek. Az otthonukba is teljes betekintést engednek és a férjét (aki szerintem tök béna, számomra olyan mamlasz típus) is be van vonva ebbe.
Mások a lelkük legbelső bugyrait tárják ki a világ elé, szerintem ezzel később vissza lehet élni (például egy rosszindulatú munkatárs stb. stb.).
Amit nem értek, hogy miért csinálják ezek az anyukák? Maximum 1-1 terméktámogatást kapnak, tehát sok bevételi forrást nem hoz, mint amilyen módon egy kicsit valóságshow szerűen kitárulkoznak.
Ez mire jó nekik? Mi a mögöttes motivációjuk erre?
Kérdező, én vagyok az, aki azt írta, hogy a piál enyhén túlzás. Ha figyelmesen nézed a videót, akkor azt látod, hogy megérkeztek a táborba és ott az első este "piáltak". Mi is szoktunk "piálni" a párommal vagyis, hogy megiszunk egy felest, egy boroskólát vagy egy whiskey kólát. Nem sokat, egyet! Egy nehéz nap végén. Még csak nem is minden nap. Ettől még sem Ági, sem Mi nem vagyunk alkoholisták mert ellátjuk a feladatainkat.
Mellesleg sok youtuber motiválóan hat az emberre. Ott van pl az anyai igazságok blog, én a takarítós videótól szoktam kedvet kapni takarítani mert utálom amúgy. De minden takarítás előtt megnézem és nekikezdek. Korábban Otthonka volt a kedvencem, de törölte magát.
Akitől én frászt kapok, az Viszkok Fruzsi és Aviana Rahl meg Dorina. De ők meg a tiniknek adnak kedvet, motivációt.
Hát valamit rosszul láttál, nézd meg ezt a videót, végig piálják a síelést. Ágikának ez a hírérték, igyunk, szórakozzunk, verjük a pénzt, melyik szponzorált pelust használjuk, hogyan csinálják egy egész családból bohócot, hogy ő minden áron népszerű legyen. Amúgy a videó végén nézd azt a fejet, mikor kikapcsolja a videót, visszataszító, ahogy tette az agyát a kamerába. Bocs, de nekem ilyen "hétköznapi" anya nem példakép.
Gyakorlatilag igen!!! ☺️
De az Ördög Nóra videoi legalább aranyosak, de ez nagyon erőltetett lett.
Jaj ugyan már. :D Ne mondjuk már azt hogy soha senki még nem ivott egy korty alkoholt sem mielőtt a gyereke 18 éves nem lett. Milyen álszent vagy te jó ég. :D
Nekem ő szórakoztató és tudom a videóit nem irigykedve nézni hanem arra inspirál hogy én is többet érjek el vagy egyszerűen elengedem azt ami nem tetszik. Nyilván nem fogja megmutatni amikor a gyereke lezabált ruhában futkorászik miközben szalad a ház ő meg szakadt mackóban ül a káosz tetején és üvölt kínjában. Lát ilyet eleget otthon minden nő miért akarná ezt nézni még kikapcsolódáskor is?
Ördög Nórát hagyjuk szerintem. Egy olyan ember aki egy évtizede a porondon van nem összehasonlítható egy olyan nővel aki nyert egy szépségversenyt és nagyrészt ennyi volt a közszereplése... Bármilyen karaktert eljátszik népnek azért tart ott ahol, Ági legalább nem szégyelli meginni azt a pálinkát ahelyett hogy álszentkedne.
Utolsó te nem vagy Agika vagy véletlenül?
Amúgy én is többre tartom az Ördög Noriekat, 100 x értelmesebb, emberibb, valódibb a viselkedésuk, mint az egész Agika Family Bandnek
Szerintem is.
Most nem arról beszélek, hogy jobb a kép, felvétel, a vágás. A gyerekei nem színészkednek, ezerszer emberibb, nem nagyzolós család, mégis nagyon értelmes kisgyerekek, pedig ők is gazdagok. És nemcsak a szép és jó bolt benne. Megmutstta, ahogy össekajálták magukat stb.
Véleményem szerint a Nóriékat utánozni akarta, néhol még full ugyanazt is mondja. De nem igen sokerült lekoppintani.
Meg ordít, hogy Ninó, Bubu, felőlem úgy hívja őket, ahogy akarja. De nagyon irritáló.
Nem jött be az utánzás.
Ági előbb kezdett videózni mint az Ördög csak zárójelben jegyzem meg.
Nórika azért kezdte el mert még biztos nincs elég pénze úgyhogy gyorsan meg kellett hódítani azt a platformot is ahonnan eddig nem folyt be. :D
Rosszul vagyok attól a nőtől annyira ellenszenvesen játssza magát és annyira ragacsosan giccsesen állítja be a családját. Nem hiszem el hogy itt ennyien nem látják, belőletek él mert ti simán megzabáljátok amit tálal elétek...
A gyerekek neveit meg szerintem hagyjuk mert Micikének még a macskámat sem nevezném el...
Pedig Ördög Nóri csinálta előbb az utazós vlogot, csak megvárta vele, hogy lemegy az adás. Úgy kezdődött, hogy elmengwk Ázsiába. Ő utánozta, teljesen mondatokat átbett tőle, a dátumokat is meg lehet nézni.
Annyira én sem szeretem a Nórit, de egy emberi család. A gyerekei pedig nagyon okos, tisztelettudók, értelmez gyerekek, nem giccs. Bemutatja, ahogy hisztiznek is.
A Nánási is normálisabban viselkedik a gyerekekkel, mint Csabika.
Nekem az Ágika egész stílusa irritáló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!