Dobó Ági "Igazanya" és sok más anyuka miért bloggol ennyire bőszen?
Egyre több bloggoló, vloggoló anyukát látni az interneten. életük olyan mélységeibe mutatnak betekintést, ami nekem már sok lenne.
Itt van például Dobó Ági, csak pár videójába akadtam bele, de hamar kiderült róla: hogy építkeznek (=tele van pénzzel), síelés közben piál, miközben gyerekeknek elviszik a nagyszülőket szitternek. Az otthonukba is teljes betekintést engednek és a férjét (aki szerintem tök béna, számomra olyan mamlasz típus) is be van vonva ebbe.
Mások a lelkük legbelső bugyrait tárják ki a világ elé, szerintem ezzel később vissza lehet élni (például egy rosszindulatú munkatárs stb. stb.).
Amit nem értek, hogy miért csinálják ezek az anyukák? Maximum 1-1 terméktámogatást kapnak, tehát sok bevételi forrást nem hoz, mint amilyen módon egy kicsit valóságshow szerűen kitárulkoznak.
Ez mire jó nekik? Mi a mögöttes motivációjuk erre?
Alkotnak valamit,pénzt keresnek,segítenek az infókkal.
Ezen az oldalon meg annyi irigy,besavanyodott,szűklàtókörű nő van,hogy hihetetlen.
Csak remélem,hogy nem a tàrsadalmat tükrözi,mert az nagyon gàz lenne.
Mit segítenek a tanácsokkal, hm? Hogyan kell felrakni a Pampers pelenkát?
Én is szoktam youtube videókat nézni, de ezeknek semmi értelme.
Nem értem miért kell lepontozni, az Ági akkpr se dolgozott egy percet sem.
Reklám. Máskülönben elfelejtenék ki ő.
És a no-name vloggerek? A sok "Mit ettem ma" video a 100 kilós vloggerlánytól volt a csúcs....de a sok "10 tény rólam" vagy "Room tour" is agyrém
Ezek a nők unatkoznak. Így legalább valakik kommentelgetnek nekik, általában 15 évesek.
Kit érdekel miért csinálja? Hadd legyen már saját hobbija amellett hogy főállású anya. Ennyi rosszindulatú embert nem hiszem el. :D
Gondolom még soha nem rögzítettél / vágtál videót azért gondolod hogy semmittesz egész álló nap. Az meg hogy miből él, iszik-e pálinkát, viszi-e nagyszülőt babysitternek meg házas-e az nem tudom mióta a te meg a kérdezők dolga... Azt meg hogy ki mennyit mutat meg az életéből azt mindenki döntse el maga. Rád biztosan nem lenne ennyi ember kíváncsi úgy sejtem. Annyira szánalmas hogy komolyan nincs jobb dolgotok mint ezeken forrongani ahelyett hogy a saját életetekkel törődnétek. Szomorú és unalmas mindennapjaitok lehetnek.
De ezek szerint van igény egy ősanyára aki egy kortyot nem iszik amíg szoptat (3 évig), soha nem kér segítséget a nagyszülőktől (hisz milyen anya az ilyen?!), “csóró” (minimálbéres GYED-ből él egy albérletben), sosem megy sehova a játszin kívül és minimum a házasság után vállalja a gyerekeit de azt egy olyan igazi FÉRFIVAL aki sosincs benne a videókban de nem nyámnyila: megissza a napi sört és meccset néz miután hazaért a munkából ahol büdösre izzad hisz férfi a javából tehát csak fizikai munkát végez és nem segít anyukának mert a nő dolga a gyerek. Az sem árt ha anyuka kicsit lepukkant mert hát a gyerekek a fontosak és kinézni valahogy anyaként mint Dobó Ági?! Felháborító!
Egy ilyen vloggerre nem lennél irigy és nem fröcsögnél GYK-n? :D Vállalkozó esetleg? Úgy tűnik van igény arra hogy egy “csövimami” is megmutassa magát. Csakis munkavállalói szerződés felmutatásával hisz olyan nincs hogy a nő otthon GYEDen van hölgyeim és mellette űzi a hobbiját. Kőkemény munka van ájulásig egyébként bele se kezdjetek. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!