Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom, ha a...

Jogos a felháborodásom, ha a feleségem rám akarja hagyni a 2 hetes babánkat és elmegy osztálytalálkozóra? Menekül a gyerekünk elől?

Figyelt kérdés
Csütörtökön hoztam haza a feleségemet (25) és a kislányunkat a kórházból, jövő szombaton érettségi találkozója lesz, mindenáron el akar menni. Nem korai ez még szerintetek? Szoptat, hetes lesz akkor a kislány... Este 6-ra menne és hajnalban érne haza, étterembe mennek és még valami klubba. Szerintetek ez normális dolog? Félek, hogy menekül a gyerekünk elől... F40
2017. szept. 30. 16:01
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
#40 pedig valahol igaza van, még ha nem is túl szépen fogalmazta meg.
2018. jan. 30. 06:09
 42/44 anonim ***** válasza:
0%
Elment az osztálytalira? Hogy oldottátok meg? Másnap azért el tudta látni a gyereket, vagy azt is neked kellett? Azóta is lepasszolja, mert fontosabb a barátnőzés meg ilyen-olyan találkozók, vagy csak ez csak egy egyszeri alkalom volt?
2018. febr. 5. 18:07
 43/44 anonim ***** válasza:
0%

Hűha, látom vkiknek nem tetszik, h megkérdezem, hogyan is oldották meg. Valszeg darázsfészekbe nyúltam. Hát, anyukának még ég a kanóc a s.ggében, ha egy osztálytali fontosabb a gyerekénél.

Még nem kellett volna szülnie, csak amikora sorrend megváltozik.

2018. febr. 6. 07:41
 44/44 anonim ***** válasza:
80%

#43 szerintem a "lepasszolás" szó miatt pontozták le. Ezzel a szóval csak itt a GYIK-en találkoztam, és meglepve láttam, hogy a következőket jelenti:

- gyereket rábízzák a saját apjára, aki ugyanúgy szülő, mint az anya,

- gyereket rábízzák az idősebb testvérre pár órára,

- gyereket rábízzák a nagyszülőkre, akik imádják,

- gyereket rábízzák a bébiszitterre/óvónőre/bölcsis gondozóra (akiknek ugye ez a munkája)

Aztán csodálkozunk, ha egyre kevesebben akarnak gyereket, miközben fennen hirdeti mindenki, hogy amint szültél, onnantól tíz éven át a gyereket a seggedbe dugva kell menned mindenhová, mert ha csak egyszer hagyod egy napra a nagyinál, vagy hozatod haza a suliból a nővérével, vagy pár órát az apja vigyáz rá (akitől ugye a közvélekedés szerint ez hatalmas szívesség), akkor elkövetted a "lepasszolás" főbenjáró bűnét, és onnantól szar anya vagy.

(amit írtam, az nem elsősorban a konkrét kérdésről szól, mert az nekem is fura, de az is fura, hogy alig valaki hozta fel azt, hogy 2 héttel a szülés után nem lesz bulizós állapotban az anyuka, ehelyett mindenki azon volt fennakadva, hogy "jéézusom, ilyet kérni egy FÉRFITÓL, hogy vigyázzon a saját gyerekére"...)

2018. okt. 22. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!