Jogos a felháborodásom a farsangi bállal kapcsolatban?
Nyilván jogos a felháborodásod, de attól, hogy igazad van, valakit nagyon a pácban hagysz (nem tudom, ki intézte a vásárlást, valamelyik tanár vagy egy szm-es szülő), ha nem fizeted ki, akkor is, ha igzad van. Valamit csak tudtok kezdeni utólag is a jelmez-alapanyagokkal! Nem tudom, hogyan készültek a jelmezek, a gyerekek saját maguk csinálták volna? Lehet, hogy utólag megcsináltatják a hiányzókkal, hogy ne maradjanak ki a kreatív munkából.
Tekintsd ezt úgy, mint az osztálypénzt. Azt is mindenki befizeti, de ha egy gyerek véletlenül nem tud elmenni osztálykirándulásra, nem hinném, hogy annak visszafizetik.
Nem biztos, hogy 3000Ft megéri a balhézást.
Na, most le leszek pontozva.
Mióta beteg a gyereked? Egy hónapja?
Számomra ez azért furcsa, hogy 25 gyereknek egyenjelmezt a farsangi buli előtti egy-két hétben rendelik meg. Itt valami sántít.
Nálunk ugyan nincs egységes jelmez, mindenki annak öltözik, aminek akar, de már január eleje óta le van szervezve, hogy ki mit visz enni-inni. Ha egységes jelmez lenne, akkor már január első felében meg lenne rendelve, hogy biztosan meglegyen minden gyereknek a saját méretében. Ha csak kiegészítők, akkor is időben meg kell rendelni, hogy biztosan legyen annyi darab, ahány gyerek van.
Meg azt én sem értem, hogy minek a belépő a farsangra? Pláne, ha ott sincs a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!