Jogos a felháborodásom a farsangi bállal kapcsolatban?
Lehet, hogy csak a jószándék vezérelte őket, hogy a hiányzóknak is legyen meg a jelmez. Úgy látszik, nem csak azt kellett volna bejelentened, hogy nem megy a gyerek, hanem kifejezetten mondanod kellett volna, hogy nem kéritek a jelmezt. Ez nem a te hibád, inkább véletlen malőr, félreértés. Te így veszed természetesnek, hogy akkor nem kell a jelmez, de a szervezők máshogy gondolkodtak.
Nem tettem említést a belépőről az előbb, de most pótlom, mert én inkább azt nem értem. Ha már belépő, akkor miért kérik el azoktól, akik el se mennek? Inkább más jogcímen kellett volna beszedni. Hozzájárulás címén mondjuk. Akkor erre is alkalmazható lenne az "osztálypénz" hasonlat.
Igazából attól függ mikor rendelték meg az egységes jelmezt, mert ha azután hogy már jelezted a betegséget akkor ők rontották el, de lehet azért rendelték meg mert lehet addig meggyógyul a gyereked. Szóval azért nem olyan egyszerű ez.
szerintem inkább a belépő ami nem jogos, mert ha nem mentek el rá akkro minek a belépő, meg a többi dolog, hiszen nem esztek, isztok ott.
Juj, persze, hogy jogos, te jó ég...
Én csak azt nem értem, hogy mi került 3000-be??? Írod, hogy nem is komplett jelmez! Ennyiért az Aldiban két komplett jelmezt lehet venni...
Úristen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!