Szerintetek jogos a felháborodásom anyával szemben?
O az en anyam is ilyen es radaul nekem 3 sokkal idosebb batyam van. Ugyhogy 10 eves koromtol dolgozhattam 4 felnott ferfira. Nem mondom hogy semmit nem csinalt meg de 4 lusta pasi mellett ketten is kevesek voltunk es nagyon nehez volt. Es igazsagtalan. Az volt a szoveg, hogy te lany vagy egy nonek ez a dolga a ferfinak meg a ferfi munka, ami hozzateszem hogy egy evben egyszer kettszeri favagas, mert az osszes tobbit apam megcsinalta. Jah es kozben en voltam a szar szemet lusta diszno. Mert amugy nem is bantam volna annyira, de kozben meg le is hordott a sarga foldig.
Eleg hamar el is huztam a csikot otthonrol, aztan most a sogornom ott lakik, aki semmit nem csinal. Mostmar jo lennek en is es hogy milyen rendes vagyol stb. Jah...
Egy suli utani gyors koltozest ajanlok es ne csinalj magadbol hulyet es csak a sajat dolgod csinald meg, mert a tanulas is munka es te is faradt lehetsz stb. Ha kiabal akkor had mondja majd elhalgat.
Oke h segits. A segites az az h kozosen megcsinaljatok, nem az h az egeszet te csinalod, hetrol-hetre folyamatosan o meg semmit. Aztan fozz ia meg stb. Na meg a hab a tortan h vedd is meg. Edesanyadan borzaszto. En mar biztos h nem csinalnam meg. Borzalmas komolyan. Teljesen megertelek h ki vagy akadva.
27/N
Koliból csak havi 1x mennék haza, mindig lenne vmi "korrepetálás v verseny" ami miatt muszáj maradnom.
Apukád amúgy mit szól? Nem véd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!