Jogos a felháborodásom, ha a feleségem rám akarja hagyni a 2 hetes babánkat és elmegy osztálytalálkozóra? Menekül a gyerekünk elől?
Nem osztálytalálkozóra mentem így hanem a nagyobb gyereket vittem orvoshoz. Na azt a 3 órát pokolnak éreztem a kicsi otthon, a nagy fülét felszurták sehogy sem tudtam segíteni rajta :(
Végül a kicsi evett, peluscsere is volt boldogan aludt.
hát ha nem most hozta fel hogy menni akar hanem már hetekkel-hónapokkal ezelőtt szóba került a téma akkor nem háborodnék mivel meg volt beszélve.
az hogy menekül, nem hiszem, és az hogy nem ragad le az sem baj, majd meglátod. de az nem tetszene ha ilyen sokat lenne el. menjen fele időre...főleg ha szoptat akkor meg szinte kivitelezhetetlen ekkora idő. az én lányom majd 3-4 hetes koráig óránként szopizott. de ha tápszeres hát engedd el, csak jobban jár mindenki mintha nem. te bevállalsz egy éjszakázást, a feleséged meg kimozdul ha lesz rá ereje.
Osztálytalálkozó 5 évente van. Lefej tejet, te is meg tudod etetni. Nem hiszem, hogy végig maradni fog.
Más meg rendszeresen sportol, fodrászhoz jár, vagy barátokkal beül egy sütire. És?
Attól, hogy EGYSZER pár órára rád bízza a babát egy olyan program miatt, amit nem tud halasztani, még nem menekül a baba elől.
Ilyen picit ekkora tömegbe semmi esetre se tud vinni, még gyenge az immunrendszere.
Nekem inkább az az érzésem, hogy apuci nem elég tökös, hogy ennyi időre átvegye a babát. ;)
Az meg nem kifogás, hogy szoptat. Akkor ha két éves koráig szoptat, akkor két év szobafogság? Nem a gyerektől menekül, ebben az esetben.
Kedves apuka!
Te választottál egy fiatal, bulizós leánykát a gyereked anyjának. Mégis mire számítottál?!
Ma ez a "trendi" huszonévesen: szülés után rögtön topp formában lenni, ugyanúgy élni, mint eddig, nem áldozni fel mindent a szent anyaság oltárán, bulizni, stb.
Gondolom a családalapítás előtt beszélgettetek arról, ki hogy fogja képzelni az életét a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!