Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom, ha a...

Jogos a felháborodásom, ha a feleségem rám akarja hagyni a 2 hetes babánkat és elmegy osztálytalálkozóra? Menekül a gyerekünk elől?

Figyelt kérdés
Csütörtökön hoztam haza a feleségemet (25) és a kislányunkat a kórházból, jövő szombaton érettségi találkozója lesz, mindenáron el akar menni. Nem korai ez még szerintetek? Szoptat, hetes lesz akkor a kislány... Este 6-ra menne és hajnalban érne haza, étterembe mennek és még valami klubba. Szerintetek ez normális dolog? Félek, hogy menekül a gyerekünk elől... F40
2017. szept. 30. 16:01
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
71%

#9: van egy sejtésem, hogy nem csak a mostani osztálytalálkozó a probléma.

Azt veszem ki a soraidból, hogy tartasz tőle : nem élte ki még magát. Ha nem így éreznél, tisztában lennél a feleséged érzéseivel és azzal is, hogy ha valaki nem akar bulizni, akkor nem megy. Erőszakkal senkit nem lehet elrángatni, bármilyen bulizós is a közösség, akikkel egy osztályba járt...

2017. szept. 30. 16:43
 12/44 anonim ***** válasza:
88%
Én kb sehova nem jutottam az elmúlt 4 évben a gyerekeimtől, de az osztály- és egyetemi évfolyamtalálkozókra elmentem, az annyira fontos volt nekem is, hogy megoldottuk a gyerkőcöket.
2017. szept. 30. 16:45
 13/44 anonim ***** válasza:
67%

2 hetes szoptatott gyerek mellől szerintem nem normális elmenni egész éjszakára, a gyerek miatt sem, meg még maga miatt sem. Ha nagyon kíváncsi lennék az osztálytársaimra, akkor megetetném és elaltatnám a kicsit, majd elmennék mondjuk 2, max. 3 órára (utazással együtt) egy gyors pofavizitre (miközben folyton lesném a telefonom), aztán jönnék haza. Ha 3-4 óránként szoptat, akkor a cicije is jelezni fogja mindennél hathatósabban, ha túl sokáig maradt el.

Nem hiszem egyébként, hogy menekül, inkább nem akar lemaradni.

2017. szept. 30. 16:53
 14/44 anonim ***** válasza:
69%

Akkor kössetek kompromisszumot: elmegy a vacsorára, de a hajnali klubos bulit kihagyja.

Amúgy igen, szerintem normális dolog. Bár minden anyuka más, én is elmentem szépségszalonba a lányunk 2 hetes korában (és azóta is rendszeresen járok). Sőt, visszagondolva akkoriban sokkal könnyebben hagytam az apukájával, vagy a nagyszülőkkel, dédszülőkkel, mint most.

2017. szept. 30. 16:55
 15/44 anonim ***** válasza:
69%

Neked inkább az bajod h félsz h megint a bulikorszakát akarja élni...

Semmi baj azzal h elmegy az oszt találkozóra. Az meg h az a "terv" h vacsi, buli, nem jelenti azt h marad is végig.

Ha jól érzi magát, és szeretne menni, hát menjen.

Lehet h 3 óra múlva majd hazamegy, mert hiányzik neki a pici...

Az még nem menekülés. Főleg h nem egy légből kapott buli. Gondolom már hónapok óta le van fixálva az időpont.

2017. szept. 30. 17:04
 16/44 anonim ***** válasza:
22%
Igen, jogos a felháborodás! Mi a franc van ezekkel a mai "nőkkel"?!
2017. szept. 30. 17:06
 17/44 anonim ***** válasza:
68%
Nehogy már belepusztulj, hogy pár órát törődnöd kell a saját gyerekeddel... 25 éves, mit vártál? negyvenévesen majd ő is otthon ül.
2017. szept. 30. 17:23
 18/44 anonim ***** válasza:
34%
Neked kell ismerni a párod. Én biztos nem mennék el két hetes baba mellől öt percre sem. Vagyis egyszer sem mentem el egyik gyermekem mellől, mert nekem ők sokkal, de sokkal fontosabbak mai napig, mint bármilyen osztály találkozó. Aztán mások meg másképp gondolkodnak.
2017. szept. 30. 17:23
 19/44 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is is....osztálytslálkozó nem minden nap van!Meg kéne találni az arany középutat.Mondjuk elmegy az osztálytalálkozóra,beül az étterembe,beszélgetnek,ott lesz kb.két órát és irány haza a babához!!Én biztos hogy senkire nem bíztam volna az ennyire pici babámat.Az hogy éjjelre is kimaradjak...hát szerintem az sok!!
2017. szept. 30. 17:39
 20/44 anonim ***** válasza:
37%

Császár ellenére simán részt tudtam volna venni egy osztálytalálkozón 2 héttel szülés után, de nem hiszem, hogy bevállaltam volna. Az összeszokás kezdetén voltunk, a tejem olykor megviccelt és úgy gondoltam, hogy egy 2 hetes baba mellett nem bulira van szükségem.

Sokan szerintem átesnek a ló túloldalára...

2017. szept. 30. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!