Jogos a felháborodásom, ha a feleségem rám akarja hagyni a 2 hetes babánkat és elmegy osztálytalálkozóra? Menekül a gyerekünk elől?
#9: van egy sejtésem, hogy nem csak a mostani osztálytalálkozó a probléma.
Azt veszem ki a soraidból, hogy tartasz tőle : nem élte ki még magát. Ha nem így éreznél, tisztában lennél a feleséged érzéseivel és azzal is, hogy ha valaki nem akar bulizni, akkor nem megy. Erőszakkal senkit nem lehet elrángatni, bármilyen bulizós is a közösség, akikkel egy osztályba járt...
2 hetes szoptatott gyerek mellől szerintem nem normális elmenni egész éjszakára, a gyerek miatt sem, meg még maga miatt sem. Ha nagyon kíváncsi lennék az osztálytársaimra, akkor megetetném és elaltatnám a kicsit, majd elmennék mondjuk 2, max. 3 órára (utazással együtt) egy gyors pofavizitre (miközben folyton lesném a telefonom), aztán jönnék haza. Ha 3-4 óránként szoptat, akkor a cicije is jelezni fogja mindennél hathatósabban, ha túl sokáig maradt el.
Nem hiszem egyébként, hogy menekül, inkább nem akar lemaradni.
Akkor kössetek kompromisszumot: elmegy a vacsorára, de a hajnali klubos bulit kihagyja.
Amúgy igen, szerintem normális dolog. Bár minden anyuka más, én is elmentem szépségszalonba a lányunk 2 hetes korában (és azóta is rendszeresen járok). Sőt, visszagondolva akkoriban sokkal könnyebben hagytam az apukájával, vagy a nagyszülőkkel, dédszülőkkel, mint most.
Neked inkább az bajod h félsz h megint a bulikorszakát akarja élni...
Semmi baj azzal h elmegy az oszt találkozóra. Az meg h az a "terv" h vacsi, buli, nem jelenti azt h marad is végig.
Ha jól érzi magát, és szeretne menni, hát menjen.
Lehet h 3 óra múlva majd hazamegy, mert hiányzik neki a pici...
Az még nem menekülés. Főleg h nem egy légből kapott buli. Gondolom már hónapok óta le van fixálva az időpont.
Császár ellenére simán részt tudtam volna venni egy osztálytalálkozón 2 héttel szülés után, de nem hiszem, hogy bevállaltam volna. Az összeszokás kezdetén voltunk, a tejem olykor megviccelt és úgy gondoltam, hogy egy 2 hetes baba mellett nem bulira van szükségem.
Sokan szerintem átesnek a ló túloldalára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!