Ilyen egy normális nagymama? Ti engednétek hozzá a gyereket?
Szerintem anyósom nem normális. 46 éves, fiatal kora óta motorozik, motorostalálkozókra, koncertekre jár. Rockzenét hallgat, motoros pólókat hord, mindenféle bőrcuccot, kiegészítőket. Amúgy nem buta nő, matekot tanít középiskolában.
Felőlem azt csinál, amit akar, csak akkor vehetne vissza, ha vele van a 3 éves lányom. De nem... Beülteti az oldalkocsiba, az udvaron motoroztatja, zenét hallgatnak, halálfejes pólót vett neki. A kicsi imádja, de engem a víz ver ki ettől a stílustól.
Anyosod gondolom szigoru és igaságos ,mikor tanit, viszont ha nem tanit akkor valoszinüleg egy jó fej ember lehet ezért szeretik a diákjai menő motoral megy suliba ,semmi gond nincs vele szerintem ,lányod meg azért szereti mert szigoru de vagány .
Ismerek vagány 60 éves nagymamát.
Köszönöm a válaszokat, még a letolásokat is. A 67 és 69- es válasz nagyon elgondolkodtatott. Próbálom ezek fényében nézni anyósomat, tartok tőle, nem lesz egyszerū.
Most nagyon sz.@rul érzem magam.
Ne érezd azért rosszul magad,mert jobb belátásra tértél, és bánod, hogy igazságtalan voltál. Már nem úgy gondolod, és ez számít. Még tudsz változtatni, nem késtél el.
Ha vígasztal,az én anyukám 41 évesen lett nagymama, mert korán jöttem, és sokan nézik az övének.
Igen, ilyen egy normális, fiatalos nagymama.
Moat mennyivel jobb az elhízott, mocskos ruhában ténfergő zsíros hajú ocsmány-szőrös nagyi?
Hmmm.?
Hülye vagy és féltékeny, amiért te sosem leszel olyan vagány, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!