Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen egy normális nagymama?...

Ilyen egy normális nagymama? Ti engednétek hozzá a gyereket?

Figyelt kérdés

Szerintem anyósom nem normális. 46 éves, fiatal kora óta motorozik, motorostalálkozókra, koncertekre jár. Rockzenét hallgat, motoros pólókat hord, mindenféle bőrcuccot, kiegészítőket. Amúgy nem buta nő, matekot tanít középiskolában.

Felőlem azt csinál, amit akar, csak akkor vehetne vissza, ha vele van a 3 éves lányom. De nem... Beülteti az oldalkocsiba, az udvaron motoroztatja, zenét hallgatnak, halálfejes pólót vett neki. A kicsi imádja, de engem a víz ver ki ettől a stílustól.

2017. máj. 13. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
94%

Anyosod gondolom szigoru és igaságos ,mikor tanit, viszont ha nem tanit akkor valoszinüleg egy jó fej ember lehet ezért szeretik a diákjai menő motoral megy suliba ,semmi gond nincs vele szerintem ,lányod meg azért szereti mert szigoru de vagány .

Ismerek vagány 60 éves nagymamát.

2017. máj. 13. 18:24
 72/77 jafnrétti ***** válasza:
96%
Hülyét kaptál volna, ha láttad volna, hogy az akkor 51 éves anyám, aki akkor már hét éve nagymama volt, hogy csúszdázott az unokájával a Katica tanyán tavaly előtt :D Meg tavaly nyáron hogy szúszkált vele a kötélpályán, meg a nyári bob pályán. Meg amúgy heti háromszor jár tornázni, elég kemény edzéseket tol végig, én nem bírnám :D Ja, szintén pedagógus, és elég szigorú, de a gyerekek imádják. Az unokái meg aztán pláne. És a fiamat is nézték már a fiának sokszor, amikor pici volt. Ez miért olyan szörnyű?
2017. máj. 13. 18:51
 73/77 anonim ***** válasza:
81%
69, valszeg igazad van.
2017. máj. 13. 19:07
 74/77 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, még a letolásokat is. A 67 és 69- es válasz nagyon elgondolkodtatott. Próbálom ezek fényében nézni anyósomat, tartok tőle, nem lesz egyszerū.

Most nagyon sz.@rul érzem magam.

2017. máj. 13. 19:31
 75/77 anonim ***** válasza:
78%

Ne érezd azért rosszul magad,mert jobb belátásra tértél, és bánod, hogy igazságtalan voltál. Már nem úgy gondolod, és ez számít. Még tudsz változtatni, nem késtél el.

Ha vígasztal,az én anyukám 41 évesen lett nagymama, mert korán jöttem, és sokan nézik az övének.

2017. máj. 14. 11:51
 76/77 anonim ***** válasza:
80%

Igen, ilyen egy normális, fiatalos nagymama.

Moat mennyivel jobb az elhízott, mocskos ruhában ténfergő zsíros hajú ocsmány-szőrös nagyi?

Hmmm.?

Hülye vagy és féltékeny, amiért te sosem leszel olyan vagány, mint ő.

2017. máj. 14. 13:53
 77/77 anonim ***** válasza:
78%
Igen,ilyen!Én 45 éves vagyok,a legnagyobb gyerekünk 25,a legkisebb 4.5 éves(és van egy alsós tagozatosunk is).A nagy pont most volt itthon a barátnőjével pár napot.A férjem-és én is-motorozunk,és érdekes módon a csajszi nincs ezen kiakadva.Még sörözni is szoktunk együtt!Ráadásul van piercingem,és több tetoválásom is.És?!A mi legkisebbünk is imádja a motorokat.Biztos lehetsz benne,ha lesz unokánk(ami sanszos,mert 5 éve vannak együtt)változatlan marad minden,és a kicsit nyugodt szívvel fogják ideadni!Lazulj le egy kicsit.
2017. máj. 14. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!