Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen egy normális nagymama?...

Ilyen egy normális nagymama? Ti engednétek hozzá a gyereket?

Figyelt kérdés

Szerintem anyósom nem normális. 46 éves, fiatal kora óta motorozik, motorostalálkozókra, koncertekre jár. Rockzenét hallgat, motoros pólókat hord, mindenféle bőrcuccot, kiegészítőket. Amúgy nem buta nő, matekot tanít középiskolában.

Felőlem azt csinál, amit akar, csak akkor vehetne vissza, ha vele van a 3 éves lányom. De nem... Beülteti az oldalkocsiba, az udvaron motoroztatja, zenét hallgatnak, halálfejes pólót vett neki. A kicsi imádja, de engem a víz ver ki ettől a stílustól.

2017. máj. 13. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem kell valtozni, csak elfogadni masokat.
2017. máj. 13. 11:26
 52/77 anonim ***** válasza:
30%
Kamu😂
2017. máj. 13. 11:30
 53/77 anonim ***** válasza:
84%

Miért várod tőle, ohgy ő viszont más legyen a kedvedért, mint aki valójában. Én semmilyen problémát nem látok vele kapcsolatban, és eszembe sem jutna, hogy ne engedjem hozzá a gyereket.

Nem gondolod, hogy az életét nem a te elvárásaid szerint kéne élnie? Örülj neki, hogy normális anyósod van, mert igenis normális, és ne köss már bele mindenbe.

Egyébként a mi babánknak meg Metallicás bodyja van, és bár én nem szeretem, eszembe se lett volna tiltakozni, ha az apja meg igen.

Miért nem jó neked semmi? Naná, hogy a kicsi imádja, itt a gond veled van.

2017. máj. 13. 11:30
 54/77 A kérdező kommentje:

Oké, én vagyok a hülye.

Csak azt nem értem, a férjem eleinte miért volt odáig a nyugis természetemért. Lehet, hogy elege volt anyós nyüzsijéből? De akkor mist miért akarja, hogy én is pörgös legyek?

2017. máj. 13. 11:36
 55/77 anonim válasza:
68%
Szerintem tök normális. Örülnék , ha ilyen nagyim lenne! :)
2017. máj. 13. 11:43
 56/77 anonim ***** válasza:
84%
Ezt vele beszeld meg. Marmint a ferjeddel.
2017. máj. 13. 11:47
 57/77 anonim ***** válasza:
78%
Én az ilyen hogynézmáki, kockafejű, minden nyitottságtól mentes emberhez nem engedném. Szerintem az ilyen mérgező, nem a nagyi.
2017. máj. 13. 11:52
 58/77 anonim ***** válasza:
84%
Azert, mert ti ELVILEG nagymamat csinaltatok belole ilyen fiatalon, GYAKORLATILAG is legyen az, ugye?😜
2017. máj. 13. 11:53
 59/77 anonim ***** válasza:
93%

Elöre leszögezem, hogy 60 éves és nagymama vagyok! De nagyon nem értek egyet veled.

" de hogy néz már ki, hogy nő és nagymama létére nem tud valami értelmesebb dologgal foglalkozni? "

Egy nagymama szerinted mivel kellene, hogy foglalkozzon? Mert ez böven belefér, föleg, hogy nem egy primitív valakiröl, hanem egy müvelt nöröl van szó - ebböl feltételezhetö, hogy nemcsak motorozik, hanem mással is foglalkozik.

"Meg az is nagy látvány, hogy ha együtt mennek, após ül hátul, mert neki nincs jogsija. Ez hogy néz ki? "

Ezt ugye nemkomolyan gondolod, hogy a 21. században csak egy férfinek van joga vezetni és egy nö csak alárendelt szerepet játszhat, vezetni meg végképp tilos, mert az nem "nöies"?????

"Nincs szüksége egy rocknagyira.

Az is gáz, ha mennek valahová, azt hiszik, hogy az ő lánya. Ha normálisan öltözne, ez nem történne meg. Ő meg nevetvevjavítja ki őket, de szerintem tuti élvezi, hogy anyukának nézik."

Dehogy nincs szükség a rocknagyira, a gyerekednek van, föleg ilyen begyepesedett anya mellett.

Az meg, hoyg az anyjának nézik, csak annyit jelent, hogy ö - a nagymama fiatalos - és ezzel nincs is semmio baj. Szerintem sokkal nagyobb gond lesz, aminor - pár év múlva viszont téged fognak nagymamának nézni az ósdi nézeteiddel.

"Szerettek, foglalkoztak velem, senki sem tért el a szerepétől, és ez így biztonságos volt."

Persze, mindenki ült a langyos állóvizben, senki nem tett semmit - és ezért is lettél ilyen maradni.

Ha nem akarod rövidesen elveszteni a férjedet, és utána a lányodat is, akkor a te hozzáállásodon kell változtatni!

Ha idegesít ez a latvány - ezt el tudom fogadni -, akkor mejn be a szobába és ne nézd, de a gyereket ne fosszad meg egy ilyen nagymamától és egy ilyen élmenyekkel teli gyerekkkortól.

Habár megfosztani nem fogod tudni, csak a gyereket elidegeníteni magadtól - mert jelenleg a legjobb úton vagy efelé!

2017. máj. 13. 11:53
 60/77 anonim ***** válasza:
92%
Milyen nyugis természetedért? Itt görcsölsz órák óta, leőrültezed anyósodat, mert nem fér bele a te kis - igen szűken szabott - világképedbe. :D
2017. máj. 13. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!