Szerintetek milyen a "normális" nagymama?
volt egy szomszedom, 3 unokaja van/volt
egyszer osszefutottam vele a lepcsohazba, kerdeztem hogy vannak az unokai es elsirta magat
nehezen birja hogy sokat vannak nala, o is idos mar
illetve alacsony a nyugdija de mindig `` kell `` vinni valamit, balaton-szelet, milka csoki mert ugy orulnek a kicsik
Az enyém állandóan csak szid,ő akarja beosztani minden másodpercemet.Egész életemben azt kellett hallgatnom,hogy hogy nézek ki meg hogy jó lenne ha lefogynék.
Minden évben kitűnő voltam.Érettségim is jól sikerült,de lehet,hogy idén pár pont híján nem vesznek fel arra a szakra ahova szeretném...erre közölte,hogy mit képzelek magamról,szálljak már le a földre,kinek képzelem magam..menjek el inkább dolgozni..kb egy senkinek tart.
Azon élvezkedik,ha a másiknak rossz,állandóan csak kárörvendezik,telefont is sokszor lehallgatta.Milyen ember az ilyen??Ne mondjátok,hogy én vagyok a tiszteletlen meg modortalan,mert ez már egészen kiskoromtól kezdve így van,de minden embert kritizál.Hála neki semmi önbizalmam sincs,állandóan egy dagadt disznónak érzem magam pedig nem vagyok kövér. 18/L
Az anyukád anyának milyen volt? Gondolom, hasonlóan viszonyult az ünnepekhez, mint most, az ember nem igazán változik.
Mire számítottál? Nagyon sajnálom, ha csalódnod kellett. Egy "igazi" nagymama nem csak csokival kényeztet, inkább mesével, régi történetek elbeszélésével,szabad idő áldozásával, amiből a szülőnek egyre kevesebb van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!