Szerintetek normális amit a nagymamám csinált?
Egy picit hosszú lesz.Akkor az előzmények:Kertes házban lakunk,a ház két részre van osztva.A kisebbik részben anya van(amikor Ausztriában dolgozott,akkor nekem a nagymamámmal kellett laknom).És van a nagyobb rész ahol én és a nagymamám lakik.Mivel kertes házban lakunk ezért van kert is.Nagyon nem szoktam segíteni max kimegyek a kutyával játszani.Igazából nem is beszélek vele,mert nincs miről.Mondtuk már neki,hogy cseréljen anyával lakhelyet,de nem tette.Amikor anya kint dolgozott,akkor ő pénzt kért azért,hogy vigyázzon rám(kaja,fűtés,meg "hogy vigyáz rám"(bár igazából abból a pénzből jóval több dolog kijött volna).Azzal meg büszkélkedett,hogy "vigyáz rám",bár azt nem mondta,hogy busás összegért.Vannak barátjai akik hoznak neki cukrot,sütit,meg pékárukat(friss-száraz kenyér,sütemények)azokat is sokszor rejtegette.De amikor jönnek az unokatestvéreim akkor felvesz egy maszkot,és szinte kinyalja azt a bizonyos dolgot.Vannak még egyéb agymenései is de erről nem írok.
Szóval akkor most következzék a kérdés lényege
Elment külföldre(Keresztanyámhoz meg a lányához).Szóval jön haza,felhív hogy nyolc környékén jön a közeli városba jön és ha felhív akkor menjek.Na én várok de semmi(a telefonnak valamiért nem akarta fogadni a hívást).jön haza és jött a mutogatás hogy miért nem mentem le.én elmondtam hogy a telefon baja,de szerinte én is tehetek róla,hogy nem mentem le(igaz).(általában hoz ajándékot,de most nem,mert miért ne(pedig elmondása szerint a keresztanyám meg is kérdezte tőle,hogy miért nem visz)Másnap jövök haza,és mondja hogy menjek át anyához cuccal együtt,mert lesz*rom őt.Szerintetek helyesen döntött?Most mit tegyek?
Fontos tényező, hogy hány éves vagy.
Azt is jó lenne tudni, hogy fiú/lány.
Köszi.
16 éves fiú
Szerintem azért küldött át mert sz*r volt neki kint(a lány nagyon nyávogós aztán gondolom volt egy kis kiabálás mint minden családban aztán ő ehhez nem szokott hozzá,mivel énvelem akkor kiabált ő 2-3 éve mikor egy gyönyörű lövéssel(Amit bármelyik világsztár megirigyelne)lerúgtam pár barackot.Akkor jelöltek utoljára az aranylabdára :D
Így olvasva a nagymamád nagyon is jól döntött, hogy már nem hajlandó tovább foglalkozni veled. Végül is miért foglalkozzon? Nem segítesz neki, csak húzod a szádat mindenért.
Te magad írtad. Kert van, de nem segítesz neki. Ha már kint sem segítesz, biztos vagyok benne, hogy mosogatni sem szoktál, sőt a te szádból ritkán vagy soha nem hallja azt, hogy "KÖSZÖNÖM MAMA"
Azt, hogy anyádtól pénzt kér mert rád vigyáz, teljesen normális. Nyilván nem vízen és száraz kenyéren élsz, és meleg szobában alszol. Van lehetőséged fürödni, mosnak rád. Ez mind pénz, és beléd fektetett idő, energia.
Nagyon helyes, hogy a mamád végre lépett..
Az hogy pénzt ker anyádtol, mert vigyáz rad az szerintem nem teljesen normalis
Milyen érdekes, az en nagyim se kert pénzt anyától, pedig amikor kisebb voltam sokszor vett nekem dolgokat a boltban ( nem en kertem)
ma 22:42-nek
A te anyud is külföldön élt, és nagyanyád gondoskodott rólad hónapokig vagy évekig non-stop?? Vagy csak 2 hétre elmentél nyaralni hozzá vagy hétvégente átmentél 1-2 napra?? Mert nagyon nem mindegy ám.
Nála laktunk kb 10 eves koromig, es amikor ovis voltam O vitt es hozott haza, majd délután játszott velem, amikor meg babakocsis voltam O vitt setalni sokszor ( anya tanult es volt műtétje is)
Szoval nem csak 1-2 óráig vigyázott ram hetvegente
Ha anyádat műtötték, és ezért nem tud a kertben dolgozni, akkor te miért nem emeled fel a seggedet és mész ki?
Hiszen ott élsz te is! Van bőr a képeden rendesen, hogy a nagyanyádra hagynád ezt is.. Azért akárhogy nézzük idősebb mint te vagy az anyukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!