Normális a nagymamám? Reggel suli kapuja előtt várt, hogy rákérdezzen egy pletykára.17/L
Azt a pletykát terjesztették rólam, hogy egy 32 éves pasival kavarok, akinek családja van.
A pletyka abból indult, hogy amikor meghalt a kutyám nagyon magam alatt voltam és ő látta rajtam és megkérdezte, hogy mi a baj. Elmondta, neki és elkezdtem sírni. Erre ő azt mondta, hogy gyere ide kicsim és átölelt (mint barátot). Aki látta és annyitt hallott, hogy gyere ide kicsim az rögtön elkezdett kombinálni és terjeszteni.
Ezt a pletykát hallotta a mamám és reggel bejött a suli elé, hogy megkrdezze, hogy igaz e a pletyka.
Ha valaki ezzel cseszeget kérdezd meg tőle hogy tán irigyli?
ha azt mondja nem, akkor mondjad neki hogy akkor meg miért jár mindig azon az esze?:D
Igen, normális a nagymamád, ne bántsd:
-téged kérdezett meg a pletykáról, nem hitte el másnak,
-megijedt a gondolattól, hogy egy apádkorabeli férfi csapja a szelet (abszolút normális reakció),
Ha már valakinek a normalitását -mondjuk ez inkább rosszindulatú felületesség- kell megkérdőjelezni, hát az a pletyka terjesztője!
ezek a nagymamák már csak ilyenek. az én mamám felhívott, hogy megkérdezze, tényleg alkoholista vagyok-e:D
Mert iwiw-en ki volt írva, h :haverok, buli, kannásbor. és ezt elomndák neki, de már úgy, h alkesz vagyok és kannásbort iszom:D
Nagymamád normális,örülj neki hogy aggódik érdted(az enyém leszar minket,pedig velünk lakik,mások unokáját meg állandóan dícséri,másik unokáit állandóan dícséri pedig vanamelyik 1évben 1*látogatja meg,van amelyik 3év után látogatta meg 10percre, pedig az 1ik 10kmre,a másik 20kmre lakik tőlünk.)
Pletykákkal ne foglalkozz,az mindígvolt/van/ lessz.
22/L
Így, hogy téged megkérdezett róla így igen (bár megvárhatta volna míg hazamész, nem a suli előtt "letámadni")
Az én öreganyám ebbe az esetben tudod mit csinált volna, ha ilyet hall rólam?
Hát először is megbeszéli a "pletykapados" barátnőivel, eldöntik, hogy mi igaz az egészből (engem meg sem kérdeznek), és amikor egyswzer csak a mama szóbahozza, és elmondom neki a valóságot, letorkol, hogy márpedig az nem igaz, amit én mondok, mert ő tudja :)
Kemények ezek a nagymamák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!